Hlavní obsah
Automobily a vozidla

Chce přeci jezdit, ne bourat. Zruší Alena Schillerová pojistku na auto?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Alena Schillerová / Facebook

Alena Schillerová

Sebevražedná mise hnutí ANO vesele pokračuje a všichni v „průhonické rodině“ pracují na tom, aby prohráli i další volby. Při pohledu na jejich výroky je třeba mít opravdu radost.

Článek

Jak si jinak vysvětlit, že Alena Schillerová v době, kdy Rusko vraždí na Ukrajině, se pozastavuje nad nutností nákupu vojenské techniky a její předseda mává u řečnického pultíku článkem 5. Celá tato pohádka má dva zásadní body:

1/ Pokud by Alena Schillerová zrušila pojistku na auto, znamenalo by to, že nemůže mít nehodu? Je prevence u lékaře jistá cesta k těžké chorobě? Je použití kondomu cesta k rychlejšímu početí? Samé otázky!

2/ Jak vlastně má vypadat budoucí volič ANO? Andrej Babiš stojí u řečnického pultíku a mává článkem 5 NATO. Opravdu je přesvědčen, že existuje takové množství voličů, kteří si myslí, že nemusí pro vlastní obranu udělat naprosto nic a v případě problémů jen čekat na pomoc? Došlo mu, že když drží článek 5, tak budou ve smlouvě i další články, třeba ten číslo 3:

„Aby bylo co nejúčinněji dosaženo cílů této smlouvy, budou smluvní strany jednotlivě i společně stálou a účinnou svépomocí a vzájemnou výpomocí udržovat a rozvíjet svoji individuální i kolektivní schopnost odolat ozbrojenému útoku.“

ANO vsadilo svou politickou budoucnost na jednu kartu. Jejich kartou je omezený, sobecký a naprosto dezorientovaný volič.

Je třeba si říci, že ANO není suverén české politiky. Je to strana, která vyhrála jedny důležité volby. V dalších buď totálně prohrála a nebo jí její výsledek nepřinesl nic. Začíná to být strana poražených a jejich zoufalé výroky tomu odpovídají.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám