Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kde tráví Velikonoce naši politici? V Brně i na Maledivách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam Zprávy / Michal Turek

Někteří politici o Velikonocích cestují, jiní jsou se svými nejbližšími.

Článek

O Velikonocích se většina politiků ozvala na svých facebookových profilech, aby popřála svým voličům krásné svátky a sdělila jim, kde se právě nachází, s kým jsou a co dělají.

Petr Fiala se ozval z Brna, kde navštívil katedrálu na Petrově během velikonočních vigílií. Pochvaloval si jarní počasí a popřál všem naději.

Ještě lepší počasí než v Brně panuje na Maledivách, odkud poslal velikonoční přání Andrej Babiš. Spokojeně se čvachtal v průzračných vodách Indického oceánu a prozradil, že je letos poprvé u moře. V dalších příspěvcích z ostrova zase pózoval při západu slunce nebo zmínil problematiku globálního oteplování.

Markéta Pekarová Adamová s manželem jela na Slovensko. Žádné přání kupodivu nepronesla, ale řešila velikonoční tradice, pomlázku a polévání vodou. Ani jednu z tradic ráda nemá, ale když už si musí vybrat, zvolí si pomlázku. Zajímalo ji také, jak tráví tento čas ostatní.

Vít Rakušan se nechal vyfotit se svými syny a s obřími pomlázkami. Kratší pruty prý v okolí Bělé nebyly. Popřál veselé Velikonoce a prozradil, že kdo nebude chtít, tak od nich na zadek nedostane. Vajíčkovou pomazánku budou i tak jíst týden.

Ivan Bartoš žádný velikonoční příspěvek nesdílel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz