Hlavní obsah

Jsme zbabělci nebo si sebe vážíme?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

974

Rusko se snaží ovlivnit průběh eurovoleb. A dělá to pomocí strachu.

Článek

Všimli jste si obrovského nepoměru naší propagandy, která „způsobuje válku“ a „mírové“ ruské propagandy? Naši chciválkové se tetelí blahem, když se v televizi objeví zmínka, že bychom měli být připraveni na válku. A dostanou přes prsty od každého našeho chcimíra.

Zatímco chcimíři v ruské televizi mluví o 250 milionech mrtvých v Evropě a nikdo jim za to nedá přes prsty. Protože oni to říkají, protože to mají posvěcené z Kremlu.

Když jste obětí šikany, vzdát se vám nepomůže. Čím víc se vzdáváte, tím snadnější cíl jste a tím více váš šikanátoři obtěžují. A čím více se budeme bát Ruska, tím více bude Putin na koni a tím více námi bude opovrhovat.

A přitom by stačilo rozběhnout válečnou výrobu v EU na 10%

a válka je vyhraná. Stačilo by lidem vysvětlit, že buď budou mít „cenzuru“, kde je možné říct všechno (cenzura dle ANO) nebo žádnou cenzuru, kde se nesmí říct nic (cenzura dle Ruska).
hrdě se postavit za naše národní zájmy. Tedy proti národním zájmům prezentovaným lidmi bojujícími proti našim národním zájmům.
A pak tady zase bude moci být mír. Protože já chci raději mír, kde mám svobodu, než mír, ve kterém mám svobodu být ruský nebo v gulagu.

Připojte se ke skupině O zdraví a vztazích

https://www.facebook.com/groups/dotazyzdravi Tam se snažíme o spolupráci klasické medicíny a vědoteriky. Vědoterika je to nejlepší a nejúčinnější z ezoteriky vybrané na základě vědeckého pozorování výsledků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz