Hlavní obsah
Názory a úvahy

Šňupou poslanci koks? Ferjenčík věří, že je Ježíš, Babiš všude vidí magory

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Oficiální Facebook Mikuláše Ferjenčíka

Ferjenčík věří, že není Mikuláš, ale Ježíš. Koks? LSD? Lysohlávky?

Sněmovna jako koksárna. Projevy? Nápory agrese: Babiš, Havlíček, Okamura atd. Nápory halucinací: skoro každý projev poslanců opozice i vlády. Střídání nálad všichni.

Článek

Poslanci šňupou kokain. Zatím nevíme, kolik jich koksu propadlo. Víme jen, že si dávali lajny na pánské toaletě, jež sousedí s kanceláří předsedkyně Pekarové Adamové. (I dáma si ale může odskočit na pány, že.)

Národní drogový koordinátor Jindřich Vobořil tvrdí: „Kokain ve sněmovně není žádná novinka a překvapilo by mě, kdyby to tak nebylo. To, co si takhle dávají občas do nosu, je mimo jiné podpora rusky mluvících a ruských kriminálních organizací.“

Pokud by lid zajímalo, kdo šňupe, ať sleduje projevy užívání: střídání nálad (všichni), nespavost (Havlíček, Babiš), nápory agrese (Babiš, Okamura, Havlíček a další), nápory zmatenosti (kdo je nemá?), nápory hypersenzitivity (Babiš, Havlíček, Okamura), nápory halucinací (Ferjenčík je Ježíš, Stanjura zachraňuje rozpočet, Nacher má dva metry, Schillerová, rozumí ekonomice atd. atd.).

Babiš trpí halucinací, že Vobořil je magor. Fiala příznaky nevykazuje, tedy nešňupe, koks by ale potřeboval. Babiš premiéra vyzval, ať Vobořila sejme: „Kolikrát jsem vám řekl, abyste ho okamžitě vyhodil, toho magora. Podle něj je expert „lobbista za drogy“, milovník „výletů a konferencí“ a „odéesák“. No fuj!

Kde teď sněmovní koksaři budou šňupat, když policie toaletu u Pekarové sleduje? Na dámách? Kdo zná projevy Havlíčka i jeho šéfa, ten ví, že někde šňupat musejí.

A Piráti? Volební video Ferjenčíka vypadá spíš na LSD či lysohlávky. Mikuláš přichází jako Ježíš (volte Jesus), Hřib je čert, Lipavský a Michálek andělé… Bartoš zjevně nešňupe: navrhl, ať se všichni poslanci nechají otestovat. Kým? Vobořilem?

Drogový koordinátor vlády Babiše nadzvedl ne tvrzením, že poslanci šňupou (jak by jinak vydrželi mnohahodinové projevy opři obstrukcích), ale odhalením, že šňupáním podporují ruský zločin. Pro víc poslaneckých klubů by totiž bylo zcela smrtící, kdyby EU strčila ruský koks na sankční seznam…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz