Hlavní obsah

Komentář k článku- Nechci Ústavní soud jako součást Agrofertu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Pan Rychetský rozjel prezidentskou kampaň

Článek

Pan Rychetský rozjel prezidentskou kampaň na podporu kandidátů ,někteří dokonce byli jmenováni. Jedná se o Petra Pavla, Danuši Nerudovou a Pavla Fischera. Dále až dehonestuje dalšího kandidáta na post prezidenta Andreje Babiše. Možná by si mohl pan Rychetský přečíst základní pravidla ústavního soudu o absolutní nestrannosti vůči komukoli nejen v běžné komunikaci ale ještě více opatrnosti bych čekal v předvolebním boji. Zde by měla být absolutní zdrženlivost už jen z toho důvodu že ústavní soud rozhoduje o stížnostech na volby. Dále se v článku pan Rychetský obává Agrofertizace ústavního soudu. Zde se zase musím vrátit ke jmenování členů ústavního soudu. Pane Rychetský prezident republiky pouze navrhuje kandidáty na ústavní soudce ale tyto musí schválit senát. Také Václav Klaus jako prezident měl problém, když mu senát pětkrát po sobě neschválil jím navržené kandidáty. Proto bych doporučil pane Rychetský nestrašte občany Agrofertizací ústavního soudu při volbě kandidátů na prezidenta který o tomto nerozhoduje.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám