Hlavní obsah

Porušuje televize Prima zákon?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Televize prima neumožňuje přeskakování reklamy, ale co s tou nevhodnou?

Článek

Televize Prima zakázala přetáčení reklamy. Jak sama televize přiznává jde o peníze a ty jsou až na prvním místě. Včera jsem byl na návštěvě u kamaráda. Dali jsme si kávu dobře popovídali a potom když bylo chvíli ticho jsme zaslechli rozhovor kamarádových dětí. Kamarád má dceru Jindřišku 9 let a syna Karla kterému jsou čtyři roky. Děti si povídali o vánocích a Karlík chtěl po sestře aby mu zazpívala koledu. Jindřiška má brášku ráda tak začala zpívat Štědrej večer nastal, orgazmus nám přichystal. Než kamarád vyskočil aby reagoval ještě se Karlík stihnul sestry zeptat co je to ten olgazmus. Nevěděl jsem jestli se mám smát nebo zavřít otevřená ústa. Po tom co se kamarád vrátil jsem se ptal jestli to má Jindřiška ze školy. Ne nemá ,má to z televize. Dcera má ráda pořad Ano šéfe. Nechal jsem dceru aby si tento pořad pustila na zpětném přehrávání, protože pořad dávali v noci. Děti na normální reklamy nekoukají takže je umí přeskočit , jenže na Primě nejdou přeskočit. S kamarádem jsme si pustili taky tento pořad a nestačili jsme se divit. Během čtyřiceti minut vaření jsme se v reklamách 3× dozvěděli že Argin max je nejlepší na potenci erotické hračky jsou nejlepší od růžového slona a další tři erotické koledy. Nejsme puritáni, ale bylo odpoledne. Když si chci pustit film který je nevhodný pro děti je zablokovaný nebo je tam upozornění, ale u reklamy nic. Jak je toto možné nemělo by i toto být nějak ošetřeno? A co rada pro rozhlasové a televizní vysílání. Neměla by řešit i tuto problematiku?

Anketa

Jaký je Váš názor na neřešení tohoto problému
Mělo by se to řešit
100 %
Je mi to jedno
0 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovali 3 čtenáři.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám