Hlavní obsah

Ministr Válek to zase podělal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Vládnutí diletantů pokračuje. Tentokrát zaperlil ministr Válek

Článek

Předvánoční shon je v plném proudu, a aby toho nebylo málo tak pro většinu rodičů přibyla další starost. Je smutné, jak jsme otupěli na zprávy v médiích. Přečteme si zprávu a  řekneme si jak je to hrozné a jdeme dál. Například ve všech médiích proběhla zpráva, že nejsou léky na horečku. Všichni jsme to vzali na vědomí, ale málokdo se tím zabýval dále. O to více jsem byl zděšen, když mi kamarádka skoro plakala do telefonu, že má nemocné děti, a nemůže pro ně sehnat léky. Začali jsme hledat v různých lékárnách léky na horečku. Penicilín pro děti prostě nejde sehnat. Všichni známí navštívili lékárny ve dvou okresních městech v jednom krajském a několika malých městech. Nikde nic. V jedné lékárně mi řekli, že mají doporučení vyrábět čípky z vlastních zdrojů, ale nemají z čeho. V poslední lékárně mně zamrazilo, když mi pan magistr řekl, že vše se dá řešit. Dnes není problém zajet do Rakouska nebo Polska tam toho mají dost a je to ještě levnější.

Děkujeme, pane ministře, Válku. Vaše arogance a neschopnost nás dostala do této situace, kdy nemůžeme léčit svoje děti. Samozřejmě za chvíli dojdou i léky pro dospělé a to není moc pěkné v čase začínající epidemie. V televizi jste vinu svedl pouze na SÚKL (úřad pro kontrolu léčiv). Pokud se nemýlím tak úřad spadá do vaší pravomoci, takže ať chcete nebo ne toto padá na Vaši hlavu.

Děkujeme, za krásné vánoce pane ministře

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám