Hlavní obsah
Názory a úvahy

Ranní bizár. Jsou v létě lepší hory nebo moře? Alena Schillerová vám napoví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Creative Commons (CC BY-SA 4.0)

Naši politici si velmi oblíbili sociální sítě a kreativita jejich příspěvků bývá mnohdy skutečně originální.

Článek

Jestliže sledujete pravidelně českou politickou scénu na sociálních sítích, pak jste určitě nejednou narazili na nějaké kreativní příspěvky našich politiků. Jednou z častých přispěvatelek na všechny dostupné platformy je poslankyně za hnutí ANO Alena Schillerová.

Její příspěvky nejsou zaměřené pouze na aktuální vládní záležitosti, ale často v nich najdeme i nějakou tu originální notu. Nyní se nám paní Schillerová svěřila s tím, zda preferuje pro letní odpočinek hory nebo moře. Ve svém příspěvku se přiznává, že ačkoli miluje hory, léto si nejraději užívá u moře, kam jezdí již od dětství.

V kontextu historických možností cestování v době jejího dětství však zůstává otázkou, jak se k moři tak snadno dostávala. Tento fakt ale nezmění skutečnost, že její příspěvky jsou skutečně kreativní a svým způsobem oživují sociální sítě.

Nezapomenutelnou součástí tohoto příspěvku je však zbloudilý racek v pozadí, který se snaží ze všech sil uniknout z natáčení. Tento komický prvek však vyvolává otázku, jaký je vlastně jeho účel a co nám tím chce paní Schillerová sdělit. Netuším, kdo je za tuto kreativitu zodpovědný, ale možná by si měl tento příspěvek ještě několikrát zkontrolovat a minimálně se nad ním zamyslet.

Ale na druhou stranu, je potěšitelné, že se objevují takovéto příspěvky, které nám vykouzlí úsměv na tváři a přináší nám jistou formu zábavy v rámci politického diskurzu.

A co vy? Máte v létě raději moře nabo hory?

Anketa

Kam nejraději jezdíte na dovolenou?
K moři
27,3 %
Na hory
0 %
Nikam
72,7 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 11 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz