Hlavní obsah
Názory a úvahy

Vlajka na prodej. Jak si získat pozornost vlastním vojenským praporem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Adobe Stock (licence zakoupena)

Dobře, takže si to shrneme. V dnešní době, kdy každý druhý má svůj podcast a každý třetí je influencerem, je těžké se prosadit a získat pozornost.

Článek

Jednoho dne si všimnete, že vaše zahrada je taková prázdná a potřebuje nějaké oživení. A co když zároveň toužíte po tom, aby na vás lidé vzpomínali? Jediné, co k tomu potřebujete, je vlastní vojenský prapor.

Ne, nejedná se o nějaký druh moderního militarismu. Jde o trend, který se začal objevovat přímo v naší zemi a stojí za ním naši vlastní občané. Podívejme se na příklad jedné občanky, která si rozhodla postavit vlajku Wágnerovi vojenské skupiny na své zahradě.

Zní to divně? No jistě, ale jak jinak si má člověk získat pozornost v době sociálních sítí a v nekonečném proudu informací? Staré dobré časy, kdy stačilo mít na dvoře barevného trpaslíka nebo nejlépe udržovanou zahradu, jsou pryč. Dnes musíte být vynalézaví.

Možná se ptáte, proč by někdo chtěl mít vojenskou vlajku na svém dvorku. No, odpověď je jednoduchá. Kdo by nechtěl mít doma vlastní vojenský prapor? Můžete si představit, jaké to je, když se ráno probudíte, vydáte se na svou zahradu a uvidíte tam vlastní vojenský prapor, jak se hrdě vlní ve větru? Představte si, jaké to je, když vám sousedé závidí takový působivý symbol moci a autority.

Ale než si začnete plánovat vlastní vojenský prapor, možná byste měli zvážit několik věcí.

Za prvé, některým lidem se to nemusí líbit. Znáte to, jak to chodí. Vždy se najde někdo, kdo bude mít něco proti vašim snům a plánům. V horším případě se můžete stát terčem protestů. Důležité je nenechat se odradit negativními reakcemi.

Za druhé, nezapomeňte, že každý vojenský prapor je vždy nutné doplnit odpovídající uniformou. Nejde jen o to, že byste měli mít nějakou tu vojenskou uniformu ve skříni. Potřebujete také vojenskou čepici, vojenské boty a možná i vojenské maskáče. A nezapomeňte, že pokud to myslíte opravdu vážně, měli byste mít také vojenský odznak.

Ale co když nechcete mít vojenský prapor jen tak pro sebe? Co když chcete, aby se o vašem vojenském praporu dozvěděl celý svět? No od toho tu jsou sociální sítě. Stačí několik fotek vašeho vojenského praporu, pár hashtagů a voilà, jste na cestě stát se virálním fenoménem. A kdo ví, možná se jednoho dne probudíte a zjistíte, že jste se stali internetovou senzací.

Než se dostaneme k tomu, jak se stát internetovou senzací, možná bychom měli mluvit o tom, jak se stát takovým vlastníkem vojenského praporu. Je to těžké? Vyžaduje to nějaké zvláštní dovednosti?

Ne, vůbec ne. Vše, co potřebujete, je trochu kreativity, trochu odvahy a samozřejmě vojenské srdce. A pokud žádný vojenský prapor nevlastníte, můžete si ho jednoduše koupit na internetu. Ano, je to tak jednoduché.

Je to skvělý způsob, jak vyjádřit svou individualitu, ukázat svou kreativitu a samozřejmě získat trochu pozornosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz