Hlavní obsah
Lidé a společnost

„Měl jsem dvě těžké operace, teď se moc neusmívám,“ přiznává Jaromír Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jana Mátlová

Za Soukupův rozchod s matkou jeho dcery Rozárky prý nemohla údajná nevěra s atraktivní zpěvačkou Terezou Mátlovou

Důvody rozchodu s Agátou Hanychovou její partner Jaromír Soukup nekonkretizuje. Mluví jen o příslovečné poslední kapce, po níž číše přetekla. Byl přepracovaný a v létě řešil vážné zdravotní potíže.

Článek

„Každý máme nějakou představu o partnerovi a ty představy se někdy míjejí, “ řekl tento týden mediální magnát Jaromír Soukup (54) ke svému nedávnému rozchodu s influencerkou Agátou Hanychovou (38). Zřejmě prý bylo na škodu, že příliš pracoval, měl starosti a ne každý den se smál. K tomu v červnu a červenci prodělal „dvě opravdu vážné ORL operace a byl jsem rád, že alespoň nějak funguji“. Rozhodl se zveřejnit tyto informace zejména kvůli své letos narozené dceři Rozárce, která si o něm bulvárem šířené lži jednou bude moci přečíst.

Vztah s Agátou? „Bez komentáře“

Oznámení jejich rozchodu prostřednictvím instagramového účtu Hanychové považuje za nevhodné. A také si posteskl nad neexistující dohodou o vzájemné mlčenlivosti. Ačkoli doposavad zveřejněné informace („Nesmyslů a lží čtu tolik, že je to už neúnosné) vnímá úkorně, jako vystudovaný právník si případné žaloby na média musí nejprve řádně promyslet. Protože prý ví, že by to pro bulvár bylo jen další sousto a publicita, o což nestojí.

Sám je ve vyjadřování k Hanychové zdrženlivý a na dotaz k úrovni jejich vzájemného vztahu úsečně odpověděl: „Bez komentáře“. Rezolutně rovněž popřel údajnou nevěru se zpěvačkou Terezou Mátlovou (48), která měla zapříčinit rozpad jeho posledního vztahu. „Je to absolutní nesmysl,“ dušuje se Soukup. Dva dny po zveřejnění této lži ho údajně začala sledovat policie (prý nejprve v neoznačených a později i označených autech).

„Bylo to předem domluvené s někým, kdo dobře zná fungování systému,“ spekuloval Soukup. Za objednavatele této aktivity označil mimo jiné své obchodní partnery. Pravděpodobně v souvislosti s vleklými finančními problémy jeho podnikatelského konglomerátu (viz odkaz na starší článek výše).

Má vůbec nějaký ventil v tak těžké etapě svého života? „Teď nic. Na sport nemám sílu a jiný ventil nemám. Zůstal jsem sám a musím se s tím vypořádat,“ posteskl si Jaromír Soukup.

Seznam zdrojů:

Časopis Sedmička č. 38 (ze dne 14.9. 2023)

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz