Hlavní obsah
Umění a zábava

Nesvačilová bude hrát v Základním instinktu 3. Sekáček už má pod postelí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Koláž Martin Stepanov/Super.cz

Na tiskovou konferenci se dostali jen novináři vybavení kevlarovými pancíři

Měl to být a také byl umělecký přestup roku. Herečka Denisa Nesvačilová oznámila odchod do USA. Čtěte dál o posteli za 100 000 kč, sekáčku na led pod ní a chystaném thrilleru Základní instinkt 3.

Článek

Tato tisková konference vešla do dějin. A hned z několika důvodů. Za prvé: rusovlasá velekněžka sexu Denisa Nesvačilová na ní oznámila svůj definitivní odchod z Česka do Hollywoodu. Dále: stane se tak ve velkém stylu, protože tam nenahradí nikoho menšího než Sharon Stoneovou v závěrečném dílu série Základní instinkt. Za třetí: protagonistka tohoto setkání se zástupci médií, satelitně přenášeném do celého světa, byla poprvé v dějinách tiskovek z bezpečnostních důvodů držena v oktagonu uprostřed O2 Arény. K ní směl jen moderátor a promotér MMA zápasů Ondřej Novotný a v hledišti usedli žurnalisté až po signování protokolu o bezpečnosti práce a v ochranné výstroji z kevlaru. Někdo si tu hrál na Mlčení jehňátek? Bez komentáře.

„Jsem z toho všeho maličko nervní,“ přiznala na úvod rozechvělá Nesvačilová. Zřetelně pobledlému Novotnému přitom na spáncích vyrazily čůrky studeného potu. Proč? Herečka se do povědomí veřejnosti zapsala nejen zvýšeným obnažováním se (film Jak básníci čekají na zázrak, pictorial do časopisu Playboy apod.), ale i pořezáním svého byvšího partnera Petra Kolečka do ruky. Přelétavý scenárista možná jen o vlásek unikl něčemu horšímu, což naštěstí dokázal umělecky přetavit do kreativního dozoru nad novým seriálem Láska a smrt, nyní dostupném na HBO Max. Všechno zlé je na něco dobré. „Dostala jsem nabídku snů, budu hrát psychicky narušenou spisovatelku Catherine Tremmelovou v posledním dílu Základního instinktu,“ vydechla do mikrofonu zářící diva. Z hlediště se přitom ozvaly jen slabé ovace, podle pozdějšího prohlášení PR manažera herečky to však způsobily výhradně ochranné návleky na novinářských dlaních…

Nesvačilová svůj nástup do vyšší ligy myslí vážně, v přípravě používá vcítění se do postavy metodou slavného Lee Strasberga. „Nedávno jsem si do nového bytu koupila postel za 100 000 korun, ale nebyl to žádný rozmar - mám pod ní připravený sekáček na led a tvrdě trénuji. Skutečné umění si žádá oběti,“ dodala tajuplně. Ale čí vlastně? To se nepochybně již brzy dozvíme. Otázkou zůstává, zda to bude ze stránek showbyznysových časopisů Variety či Hollywood Reporter, nebo v horším případě od reportérů pořadu Krimi zprávy na TV Nova.

Seznam zdrojů:

https://www.super.cz/1183233-za-postel-utratila-100-tisic-ale-spi-v-ni-sama-denisa-nesvacilova-se-stehuje-po-pronajmech-na-vlastni-byt-nemam-rika

https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/203555/nesvacilova-kapla-bozskou-jak-jsem-porezala-kolecka.html

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz