Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Jak cestovat s partnerem a nezabít se? Návod pro cestování s polovičkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: VlacK_HammeR, Pixabay

Cestování s partnerem často přináší řadu výzev. Díky následujícím pěti tipům budete společně cestovat s radostí a bez stresu.

Článek

1. Komunikujte

Jakmile vás začne cokoliv trápit, už je pozdě. Rozmluvte se o svých očekáváních, potřebách a plánech ještě před cestou, ať víte, že jste na jedné lodi.

2. Plánujte společně

Navrhujte plány cesty společně a zároveň respektujte přání obou partnerů. Projednejte si očekávání a pravidla během cesty, domluvte se na rozpočtu a společných výdajích. Myslete na slovo: kompromis.

3. Respektujte individuální prostor

Každý z nás je osobnost a každý máme jiná očekávání, touhy a potřeby. Dejte svému partnerovi prostor na prozkoumávání věcí, které ho zajímají.

4. Buďte sami

Jet s partnerem na dovolenou neznamená, že musíte být pořád spolu. Naopak. Občas si udělejte čas na osobní aktivitu. Buďte sami.

5. Ukažte vděk

Vyjádřete svému partnerovi vděk za to, co pro vás během cesty dělá. Pamatujte na to, že i malé gesto může přispět k udržení pozitivní atmosféry. Nezapomeňte na to, že muži jsou rádi chváleni.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz