Hlavní obsah
Lidé a společnost

Mladá žena má 12 dětí, další si chce adoptovat. Žádný z tatínků jí neplatí výživné, na vše je sama

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Michaela Frajl- generováno pomocí Copilot

Toužila po velké rodině, což se jí splnilo. Problém však byl s výběrem partnerů, na které se mohla spolehnout jen krátkou dobu. Když tatínci od rodiny odešli, zůstala na vše sama. I tak má pocit, že je rodina neúplná a další děti si chce adoptovat.

Článek

Vždy si přála mít velkou rodinu, o kterou by se mohla starat. Chtěla vedle sebe mít partnera, se kterým jednoho dne zestárne a budou si užívat pohled na dobře odvedenou práci a skvěle vychované děti. Tento sen se mladá mamince ze Spojených států částečně splnil. Rodinu má skutečně početnou a mnozí se domnívají, že většinu dětí pouze hlídá. Ale to je omyl, protože všechny ratolesti jsou její.

Na muže snů neměla štěstí, ani tak se nevzdává

Maminka Veronica Merritová se o svůj příběh podělila i na svém profilu na TikToku, kde také dodala, že stále má pocit, že je její rodina neúplná. Ačkoliv má doma dvanáct potomků, další by si chtěla adoptovat. Vlastní děti totiž už po kruté diagnóze lékařů mít nemůže. „Všechny své děti jsem měla s muži, kteří mě nemilovali. Už asi nikdy nepotkám někoho, kdo by miloval nejen mě, ale i je,“ svěřila se Veronica ve svém rozhovoru pro portál NeedToKnow.

Jak sama dodala, všech dvanáct dětí má pouze se dvěma partnery. První manžel jí opustil poté, co společně zplodili a částečně vychovali deset dětí. S druhým manželem má děti dvě, ale ani tento vztah mladé mamince nevydržel. „Chtěla jsem velkou, šťastnou rodinu. A tu mám, i když jsem bez muže. Ale nelituji. Své děti nade vše miluji,“ prozradila maminka, která nedávno oslavila své 39. narozeniny.

Další děti bude muset adoptovat, ani to jí nevadí

Jako samoživitelka postupně vychovala 12 dětí – Victorii, Andrewa, Adama, Maru, Dashu, Darlu, Marvelous, Martalyu, Amelii, Delilah, Donovana a Modi. I tak se ale domnívá, že v její rodině stále někdo chybí. To ale netušila, že vlastní dítě už mít nebude. Při běžné lékařské prohlídce jí totiž lékaři oznámili, že se jí na děloze udělal myom, který je třeba odstranit. Myom je bohužel tak velký, že by v případě dalšího těhotenství určitě způsobil potrat,“ přiznala maminka, která má chuť svou rodinu rozšířit.

A nevadí jí ani fakt, že ani jeden z tatínků na žádné své dítko neplatí alimenty. A tak se mladá maminka rozhodla, že si bude muset další děti adoptovat, případně využít služeb náhradního mateřství. Pokud chci více dětí, budu muset oslovit náhradní matku, nebo si je adoptovat,“ prozradila Veronica, která je na sebe hrdá a nemyslí si, že by na ní lidé měli koukat skrz prsty. Naopak je finančně na státu nezávislá, pracuje a zapojuje všechny své děti v činnostech, které ji alespoň trochu uleví od běžných starostí.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz