Hlavní obsah
Umění a zábava

Možné je všechno! Nová soutěž televize Nova je další propadák, kam se chodí celebrity předvádět

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Nova/ se svolením k publikaci

Televize Nova dnes večer představila nový pořad, který se jmenuje Možné je všechno! Již několik týdnů jsme na tento pořad viděli ukázky a na první pohled to vypadalo, že to bude skutečně velká zábava. Jenže po prvním dílu si diváci myslí pravý opak.

Článek

Dlouho očekávaná show se dočkala své premiéry. Do moderátorského křesla po několika letech usedl Pavel Zedníček, kterého diváci milují a pořady, které moderuje, jsou vždy plné zábavy a vtipných situací. Podobný pořad moderoval Zedníček na konkurenční televizi Barrandov, akorát pod názvem Kurňa, co to je? Televize Nova dlouhou dobu dopředu avizovala, že se bude jednat o show, která nebude mít obdoby. Jenže první večer ukázal, že je vše tak trochu jinak.

Diváci radostí nejásají a pořad se setkává s velkou kritikou. Od soutěže jsem čekala mnohem více, myslela jsem, že se bude jednat především o vědomostní pořad, ve kterém se diváci ještě něco naučí. Ve skutečnosti je to pouze komediální show, kde se slavné celebrity předvádí a ukazují ty nejhorší možné kousky. Vlastně se šly dobrovolně a za peníze ztrapnit do televize. Co vadí především televizním divákům a vypovídají o tom i komentáře na Facebooku, je složení slavných. Zase je tam totiž Eva Burešová, Petra Nesvačilová nebo Ondřej Sokol. A právě v této show se nám potvrzuje, že celebrity pro peníze udělají skutečně cokoliv a je jim jedno, zda se to divákovi líbí či nikoliv.

Například herečka Eva Burešová se znovu přišla předvádět, protože jí asi pracovní nabídky docházejí. To, že se objevila na televizi Nova je skutečně zajímavé, protože zároveň pracuje jako porotkyně u konkurenční televize, a to v pořadu Česko Slovensko má talent. Co divákům dále vadilo, byla herečka Petra Nesvačilová, která se v televizní show doslova předváděla. „Jenom se předvádí, ta už taky neví, kde by byla. Vůbec tam nemusela chodit, nic by se nestalo,“ napsala jedna ze sledujících na Instagramu. Nejenže na sobě měla podivný kostým, který vůbec není vhodný do televize, ale zároveň se tím postarala o pořádné módní faux pas.

Celebrity musely předvádět různé úkoly, válely se po zemi a myslely si, že jsou přitom skutečně zajímavé. Ale ono to tak není. Je tedy pravda, že za sebou máme teprve první díl, takže je na nějaké úsudky a závěrečné soudy skutečně brzy, ale zároveň v každém díle potkáme nové tváře a je možné, že těm se bude dařit lépe než těm současným. Uvidíme, co nám přinese příští sobota, každopádně první dojmy nejsou vůbec dobré.

Zpracováno na základě:

vlastního názoru, autorský text, idnes.cz, freelite.cz, tn.cz, tvnova.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz