Hlavní obsah
Umění a zábava

Rodina má strach o Britney Spears: Přestala brát důležité léky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Glenn Francis/Wikimedia commons

Britney Spears na vrcholu své slávy

Další znepokojivé zprávy jsou na světě. Popová hvězda Britney Spears plní stránky bulvárních novin již několik let. V současné době se podle médií její psychický stav zhoršuje a bývalá popová princezna přestala brát léky.

Článek

Rodina a blízcí přátelé prý plánují nějak zasáhnout. Sama zpěvačka se však již vyjádřila, že o pomoc ostatních nestojí. „Její manžel Sam Asghari, její manažer a lékaři se s ní chtějí sejít, aby probrali její psychický stav a přesvědčili ji, aby se léčila. Je totiž nevyhnutelné, aby znovu podstoupila psychiatrickou hospitalizaci,“ řekl webu TMZ dobře informovaný zdroj ohledně Britney Spears.

Podle zpráv z médií přestala zpěvačka brát léky a výsledkem je její řádění na sociálních sítích Instagram nebo skutečnost, že se nedávno psychicky zhroutila v restauraci, kde převedla natolik podivnou scénu, že ji lidé označili za blázna.

Zpěvačka se rozhodla na zprávy reagovat prostřednictvím sociálních sítí. ,,Zvedá se mi žaludek, když si pomyslím, že je legální, aby si lidé vymýšleli. Co je moc, to je moc,“ napsala mimo jiné. ,,Asi budu muset přestat psát na Instagram, protože i když mě to baví, je spousta lidí, kterým se moje štěstí nelíbí,“ dodala, jak cituje deník Mirror.

Zároveň se Britney snaží všechny přesvědčit, že je v pořádku, užívá si ve společnosti svého manžela a vaří své první domácí lasagne. Jenže ostatní videa a příspěvky, které pravidelně zveřejňuje, dokazují něco jiného. Na některých videích Britney v pořádku rozhodně nevypadá.

Zdroje: TMZ, Mirror

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz