Hlavní obsah

Rusové na dovolené: Jsou jich plné pláže a nechovají se hezky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Seznam.cz

Mnoho států zakázalo obyvatelům Ruska vstoupit do jejich země. Naopak jsou zde destinace, které je vítají s otevřenou náručí. Turisté se následně setkávají s arogancí a nevhodným chováním.

Článek

V roce 2022 začala válka na Ukrajině. Ruská vojska tehdy absolutně z minuty na minutu vstoupila do cizího státu, kde začali útočit na nevinné lidi. Od té doby mají ruští občané zákaz vstupu do nejrůznějších států světa. Jenže jsou zde i takové destinace, které tyto turisty vítají s otevřenou náručí.

Na dovolenou ve velkém

Jak prozradilo několik turistů, kteří se vrátili z oblíbených turistických destinací, Rusové se k nim nechovají pěkně. I my měli tu čest s nimi trávit celý týden na dovolené. Chovali se velmi hlasitě, arogantně a povýšeně.

Turecko

Například v Turecku Rusové našli svůj nový domov. Právě do této země nemají zakázané lety a mohou sem tedy bez problémů cestovat. Kromě toho však Rusové rádi navštěvují místní pláže, na kterých se chovají k ostatním velmi arogantně a povýšeně. Nikdo s tím však nic neudělá a ostatní se jim musí podřídit.

Emiráty

I do Spojených arabských Emirátů Rusové cestují ve velkém. Někteří ruští turisté zde vlastní i několik mořských apartmánů a kupují si i určitá území na pláži. Proto si při příjezdu do Emirátů dejte pozor, na jakou pláž vlastně vstoupíte a s kým budete sdílet volná lehátka.

Kypr

V posledních měsících se doslova rájem ruských turistů stal jednoznačně Kypr. Zde si turisté stěžují na to, jak jsou k jim ruští návštěvníci neslušní a agresivní. I my jsme s nimi v červnu měli zkušenost. Na snídani nás předběhli bez jediného slova a navíc se nad námi tvořili hodně povýšeně.

Zdroje: Novinky, Deník

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz