Hlavní obsah
Aktuální dění

Trumpův syn veřejně zesměšnil Zelenského: Zveřejnil video, na kterém prezident tančí polonahý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Donald Trump, Jr./Wikimedia commons

Je více než zřejmé, že bývalý prezident Donald Trump jde opačným směrem než Joe Biden. Ukrajinského prezidenta, který je v mnoha zemích považován za hrdinu bránícího svou vlast, si Trumpův syn na sociálních sítích maximálně dobíral.

Článek

Teprve nedávno Spojené státy učinily sympatický krok, když se prezident Joe Biden náhle objevil v Kyjevě ve společnosti svého ukrajinského kolegy Volodymyra Zelenského. Oficiální návštěva byla do posledních chvil před médii utajována, píše web Metro. Biden navíc v Kyjevě pronesl projev, v němž celou Ukrajinu ujistil, že jí USA budou ve válce pomáhat až do konce.

Bývalý americký prezident Donald Trump je však zřejmě jiného názoru a jeho syn Donald junior ho v tom zřejmě podporuje. Na sociálních sítích se pod oficiálním profilem Trumpova nejstrašnějšího syna objevilo video, v němž je prezident Volodymyr Zelenskyj součástí choreografického komického ztvárnění chlapecké skupiny Kazaky.

Krátké záběry ukazují především Zelenského s hereckými kolegy. Všichni jsou oblečeni do dámských overalů a mají na sobě boty na vysokém podpatku, kterými se Kazaši proslavili. Jak uvádí web queerty, pro Trumpa juniora je zřejmě novinkou, že Zelenskyj byl před vstupem do politiky komediálním hercem.

Donald Trump junior k videu přidal titulek, který zvedl ze židle všechny příznivce ukrajinského prezidenta. ,,Lidé chápou, že jde o vůdce nového levicového náboženství. To je Ukrajina. Dejte mu všechny své peníze a nadále ho podporujte. Tento muž nahradil lorda Fauciho a bohyni Gretu, aby vedl další vlnu levicového šílenství. Posloucháme prosby tohoto muže, který nám říká, jak se máme chovat na světové politické scéně. Jsou to americké miliardy, vaše miliardy, peníze daňových poplatníků. Co by se mohlo pokazit?" ptá se nejstarší syn Donalda Trumpa na sociálních sítích a ironicky dodává, že americké peníze byly vynaloženy dobře.

Zdroje: Queerty, Metro, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz