Hlavní obsah
Cestování

V Bolívii natočili záhadného tvora ležícího na zemi. Záběry údajného mimozemšťana vyvolaly senzaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jam Press/Pixabay

Video a fotografie záhadné bytosti vyvolaly v Bolívii senzaci. Obyvatelé obce Huarina tvrdí, že se jim podařilo natočit záběry mrtvého mimozemšťana, informuje televize Telemundo. Než však tělo schouleného tvora někdo stihl prozkoumat, zmizelo.

Článek

Incident se měl odehrát v obci Huarina v departmentu La Paz, v Bolívii. Tamní obyvatelé tvrdí, že se stali svědky přistání mimozemšťanů. Příchodu údajného návštěvníka z vesmíru předcházela zelená záře na obloze.

Od té doby byli vesničané ostražití, ale ukázalo se, že to není poslední těžko vysvětlitelná událost, která je potkala. O dva dny později údajně zpozorovaly v ulicích velmi malé zelené postavy, které vypadaly jako z jiného světa.

„Byly to miniaturní bytosti. Jako ty, které se zjevují dětem,“ uvedla pro bolivijská média jedna z obyvatelek vesnice. Jedna z těchto postav podle místních lidí výpravu nepřežila. Tělo ještě stihli natočit, pak se ale záhadně vypařilo. „Poslali mi fotky. Ta bytost byla schoulená do klubíčka,“ uvedl pro bolivijskou televizi expert na UFO Juan Carlos Aliaga, který potvrdil zájem případ blíže prozkoumat.

Celou záležitost chtějí prošetřit i tamní úřady, které však vyzvaly vesničany, aby o mimozemské návštěvě moc nemluvili. To se však nepodařilo zajistit a lidé aktivně sdílejí fotografie a videa z místa nálezu tohoto podivného tvora.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz