Hlavní obsah
Móda a trendy

Být in a mít styl …

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: EsQualo

Všechno by mělo být pohodlné a teploučké.

V nadcházející sezóně podzim- zima 23/24 znovu pokračuje stylově volnočasové období, ale barevnice se pozměnila. Pěticí aktuálních kombinací byste mohly obohatit svůj módní slovník.

Článek

1. Neodbytná je jemná metalíza, na vestách bez rukávů, nošených přes pletené svetry – a rukávy bývají pořádně dlouhé, až přes zápěstí ruky. Jemný kovový šmrnc je všudypřítomný také na kalhotách, i na sukních. Každý kousek lesklého oblečení vyznívá hned elegantněji.

Foto: EsQualo

Foto: EsQualo

2. Zvířecí potisky už poztrácely svou původní barevnou inspiraci v zoologických zahradách… Mají daleko častěji blíž k abstraktním obrazům. Opravdový hit je tyrkysová barva ledovcového jezera spolu s nejrůznějšími odstíny hnědé. Anebo nejrůznější hnědé valéry.

Foto: EsQualo

Foto: EsQualo

3. Třeba střih overalu nebo svetříku se vám bude hodit na podzim k znovu nalezeným prodlouženým sakům s klopami. Alespoň jedno černé se zlatými knoflíky by doma mělo být! Zkuste to ale raději s barvou! Třeba fialová dokáže vytáhnout jako kouzelník z klobouku mnoho podob, od pastelově romantické až po svítivé, svůdné odstíny.

Foto: EsQualo

Foto: EsQualo

4. Vezměte vedle černé stálice na „milost“ ve svém šatníku i šedou a všechny odstíny hnědé. Krémové, béžové a karamelové tóny se výtečně hodí na univerzální imitace kožíšků (miminkovské teddy coat). Dokonale vyznívají barevné kabáty s kapucí, s velkým límcem či oboustranné… Na jedné straně třeba prošité, na druhé zase ne.

Foto: EsQualo

Foto: EsQualo

5. Fuchsiová „magenta“ z tohoto léta jede dál, tentokrát září na blůzách, nebo na delších plyšových vestách bez rukávů.

Foto: EsQualo

Foto: EsQualo

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz