Hlavní obsah

Nechám se úředně předělat na ženskou a budu vysmátej jak lečo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

Krasavice transgenderová

Jako jo, říká se, že změna je život, jenže možnost měnit pohlaví jedenkrát ročně, jak to nedávno schválili v Německu, to mi přijde hodně nemoudré.

Článek

Bez většího zájmu komentátorů tento týden prošuměla informace, že „německý parlament v pátek schválil návrh zákona, který umožní transgender lidem či nebinárním osobám změnit úřední zápis o pohlaví bez psychologických posudků a zdlouhavých soudních řízení. Ke změně genderové identity nyní bude stačit prosté prohlášení na matričním úřadu, stejným způsobem půjde změnit i křestní jméno…“

Než tahle obludnost doputuje i k nám, bylo by dobré trochu o tom hodit řeč. Zastánci podobných nesmyslů povětšinou argumentují: Nikomu to neublíží a několika lidem to pomůže. (Viz zdrojový článek.) Krom toho, že existuje spousta věcí, které „nikomu neubližují“, a přesto jsou tak nějak lidsky i  společensky nepřijatelné, nepřípustné a zavrženíhodné, tak samozřejmě tito lidé nemají pravdu. Ono to ublíží velmi a Němci se o tom již brzy přesvědčí. Migranty zprvu taky nadšeně vítali a teď z nich mají jen oči pro pláč.

Jakže to ublíží? Ve Španělsku totiž podobný zákon, který umožňuje změnit pohlaví jedním razítkem, již mají, a tam se teprve dějou věci!

„Muži, kteří slouží ve španělské armádě a u policie, si začali úředně měnit pohlaví na ženské, aby dosáhli na výhody určené pouze ženám. Jde například o lepší ubytování, vyšší platy, ale i mimopracovní záležitosti. Španělská vláda zavedla v roce 2022 zákon o sebeidentifikaci, který proces změny pohlaví zjednodušuje víceméně na pouze úřední úkon. Od té doby se pouze ve městě Ceuta, což je malé španělské území na severu Afriky, ze 41 mužů staly oficiálně ženy. V celých 37 případech pak jde o osoby pracující v armádě nebo u policie.“

Kritici německého zákona, který nabude účinnosti v listopadu tohoto roku, také namítají, že bude mít negativní dopad na mládež a znesnadní identifikaci zločinců, kteří si budou snadno opatřovat novou identitu.

Krom jiného, snadná přeregistrace na muže či ženu se dá přece zneužít na tisíc dalších způsobů. Například němečtí devianti si od listopadu přijdou na své. Zajistit si snadný přístup k ženám i dětem zvládnou pomocí jednoho razítka. A pak hurá na lov do veřejných sprch a záchodků! A jak to bude se sportovci? Budou průměrní muži, přeregistrovaní na ženy, vyhrávat v ženské kategorii, co se dá?

Německý zákon bude dokonce platit pro děti od 14 let. Tyto děti ještě nesmějí volit, nesmějí řídit auto, nemohou pít alkohol, atd. atd., ale budou moci rozhodovat o změně pohlaví (byť třeba jen úřední). To je šílené!

Takže ne, že to nikomu neublíží, ono to už dávno ubližuje. Všem. I nemocnému a dekadentnímu Západu, kterému zvoní hrana. Ostatní svět má úplně jiné starosti. Když se například jeden reportér zeptal jistého Maročana, kolik u nich mají pohlaví, tak ten tu otázku ani nepochopil a odpověděl, že muži a ženy jsou u nich zhruba půl na půl.

A na závěr ještě jednou na skok do španělské armády.

„Bylo mi řečeno, že po změně pohlaví budu mít vyšší důchod, protože ženy dostávají více jako kompenzaci genderové nerovnosti,“ vysvětlila desátnice Perdigones. A doplnila, že má nyní o 15 procent vyšší plat, protože zatímco dříve byla otec, nyní je z ní matka. V souvislosti s tím pak také doufá, že bude mít u soudu větší šanci získat do péče svého šestnáctiletého syna.

Jako nezlobte se na mě, ale proplouvat mezi pohlavími podle toho, jak se to člověku hodí, to je prostě vrchol zhovadilosti. Pokud třeba do veřejných institucí nainstalujeme bidýlka, protože někteří lidé si myslí, že jsou ptáci, tak to vlastně taky nikomu neublíží a pár lidem to prospěje. Takto opravdu chceme uvažovat a tomuto způsobu myšlení se přizpůsobovat?

Tak dobře, akceptuji vaši progresivní logiku a odpovím vám ve stejném duchu. Pokud úřední změna pohlaví dorazí i do Česka, jako že to vůbec nelze vyloučit, jelikož migrační pakt s povinnými kvótami už tu de facto je, nechám se úředně předělat na ženskou, protože ženy se dožívají vyššího věku, do války jdou až po mužích a z Titaniku se zachraňují přednostně. A budu vysmátej jak lečo. To jsem ale řekl blbost, co? Já vím. Jen jsem se snažil naladit na moderní myšlení.

Anketa

Těšíte se, až i u nás budeme moci změnit pohlaví úředním rozhodnutím?
Ano, už se nemohu dočkat, bude to úžasné
0 %
Ano, co bych neudělal/a pro Evropskou Unii
9,1 %
Ne, bude to pohlavní chaos
0 %
Ne, je to totálně ujeté
90,9 %
Jiná odpověď
0 %
Celkem hlasovalo 11 čtenářů.

Zdroj:

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/transsexualita-transgender-nemecko-lgbt-lidska-prava.A240412_153341_domaci_seel

https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-spanelsti-vojaci-si-uredne-meni-pohlavi-aby-dosahli-na-benefity-pro-zeny-40463389

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz