Hlavní obsah
Názory a úvahy

Maršálek nikoho nevyřadil, vyřazovali diváci. Měla by se změnit pravidla StarDance

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Již poněkolikáté rozpaluje české diskutéry soutěžně - zábavný pořad StarDance, kdy opět dochází k situaci, že tanečník dřevního typu v soutěži zůstává a odpadají silnější kusy.

Článek

StarDance je sice pořadem hlavně zábavným a oddychovým, ale základem je nastudovat tanec, co nejlépe jej předvést a získat za to hodnocení od odborné poroty. Tedy i přes uvědomění si zábavné složky se nemohu zbavit myšlenky, že kvalita tanečníka by měla být na prvním místě a až pak oblíbenost. Proto se řadím spíše k těm, kterým vadí, že nejen v tomto ročníku soutěže vypadávají lepší tanečníci, a to i z objektivního hlediska hodnocení poroty a tanečník dřevitého charakteru s pravidelným ziskem minimálního počtu bodů soutěž neopouští.

Dle mého názoru by bylo potřeba změnit pravidla - ideálně by diváci vůbec neměli hlasovat, ale chápu marketingovou, PR a finanční stránku věci, tedy síla hlasu diváků by měla být alespoň upozaděna oproti hlasům odborné poroty.

Pokud máte Josefa Maršálka rádi, nic proti. Já osobně proti němu také nic nemám, nijak se k němu fanouškovsky neupínám, ale je mi sympatická jeho osobnost a projev, ale tak ok, tak mu pošlu hlasy do nějaké ankety oblíbenosti nebo si koupím jeho knížku nebo budu koukat na Peče celá země, ale tady prostě tancuje a netancuje dobře tak by měl soutěž opustit.

Anketa

Posíláte hlasy Josefu Maršálkovi?
Ano
8,1 %
Ne
91,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 74 čtenářů.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz