Hlavní obsah

Nebylo by lépe zamést si před vlastním prahem?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

A jaká záře se line ze Spolu či PirStanu?

Článek

Dominik Boček ve své agitce uvádí, že zpozoroval rudou záři linoucí se z koalice ,,Stačilo“ a  že už také zahlédl (byl snad v Moskvě?), jak se Lenin, podle autora patrně zombie, probírá z věčného spánku a  jako mátoha vychází z mauzolea na Rudé náměstí. Tak mne napadá, zda autor vidí či nevidí nějakou záři linoucí se ze Spolu a Pirstanu, souhrnně z vládní koalice. Já totiž žádnou nevidím, nejspíše proto, že tma nezáří, ba nevydává ani tolik světla jako populární brouček páně Karafiátovy za letního podvečera. Kol vládní koalice se prostě rozprostírá čiročirá , neproniknutelná tma. Myslím, že pan Boček by se měl méně starat o luminiscenci či fluorescenci komunistů a jejich společníků, aby se mohl zaměřit na hledání odpovědi na otázku, co je příčinou, že vládní koalice ani neblikne. Svou antikomunistickou agitkou komunistům hlasy neuberete, naopak, spíše další tisíce přidáte, ale výzkumem koaliční temnoty byste mohl pomoci lidem pochopit, jak se mohlo stát, že byli tak hloupí, že volili některou z vládních partají, když od samého počátku bylo jasné, že voličům nenabízejí nic jiného než jediný programový bod – Antibabiš. Což je samozřejmě málo na to, aby dokázali řídit republiku jinak než jak kapitán kormidloval Titanik a vést národ k radostným zítřkům. Jinými slovy, mudrlante, vyserte se na komunisty a věnujte zájem, čas a energii těm, které jste zřejmě volil a kteří zemi vedou od deseti k pěti. Nemáte dost vlastních starostí?

*

Když už nevědí kudy kam, nic se jim nedaří,

vždycky vytáhnou dvě falešná esa z rukávu:

teď vážně řeší proč komunisté modře nezáří,

příště nabídnou Babišovu veřejnou popravu.

*

Ovšem, ještě mají Ukrajinu a zloducha Putina,

tak vděčné téma koalici snad nikdy neomrzí,

ale bičováním Konečné volební agitace začíná,

pak dojde na Babiše, když je na Fialu tak drzý.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz