Hlavní obsah

Bude Soukup znovu otcem? Jeho partnerka řekla, že se dítěti nebrání, Soukup se jí líbil už dávno

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: TV Barrandov/veřejně dostupná fotografie ke stažení

Vztah Jaromíra Soukupa s novou partnerkou Evou Feuereislovou očividně není jen krátkodobou záležitostí. Naopak, královna plastických operací prozradila, že s českým miliardářem chce založit rodinu.

Článek

Jaromír Soukup a Eva Feuereislová jsou podle všeho do sebe hluboce zamilovaní a na veřejnosti vystupují jako dvě hrdličky. I když se na veřejnosti společně objevili teprve před několika týdny, jejich vztah údajně trvá již několik měsíců. A jak to vypadá, láska mezi nimi jen rozkvétá – dokonce už spolu mluví i o možnosti založení rodiny.

„Bavíme se o tom, trávíme spolu hodně času. Ohledně mateřství jsem ještě nedávno měla hodně razantní názory. Byla jsem přesvědčená, že děti do dnešní doby ne,“ přiznala královna plastických operací deníku Expres a dodala, že dnes má ale na rodinu zcela jiný názor než před několika lety.

Jeho partnerka se dítěti už nebrání

Dodala, že Jaromír má sice malou dceru, ale ona sama by se mateřství nebránila. ​„Jaromír má malou dcerku a uvidíme, jak to bude dál. Nemám už tak razantní pohled ohledně dětí. Jaromír je muž s velkým M. Vidím, jak se stará o malou, to se jen tak nevidí. Jsem velmi mile šokována. Kdyby takového chlapa měla každá žena, co má dítě, tak by byla v sedmém nebi,“ dodala dále jeho nová partnerka, která je do něho zamilovaná už delší dobu.

Zdá se, že k malé Rozárce, kterou má Jaromír Soukup s modelkou Agátou Hanychovou, brzy přibude další sourozenec. Eva Feuereislová totiž přiznala, že na českého podnikatele myslela už dávno předtím, než začal tvořit pár s Hanychovou. A dokonce kvůli němu sledovala i televizi, kde se pravidelně objevoval a věděla, že by se jí jako životní partner moc líbil.

„Ještě než s ním něco začala mít Agáta, říkala jsem si, že je hezký, a sledovala jsem ho na Barrandově. Když byl ale s Agátou, tak jsem to nechala být. No a teď jsme tam, kde jsme. Cesty osudu se nakonec vždy protnou, když to tak má být,“ dodala Feuereislová.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz