Hlavní obsah
Názory a úvahy

Cukrář Maršálek znovu postoupil. K postupu mu dopomohla nejen kritika, ale i dobré buchty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay/public domain

Cukrář to zase dokázal. Tentokrát nikoho v rozstřelu nevyřadil a rovnou postoupil do dalšího kola. Prý mu pomáhá nový styl učení.

Článek

Tak to zase dokázal. Cukrář Josef Maršálek všem vytřel zrak. Tanec, který v sobotu převedl, byl totiž neskutečně dobrý. A potvrdila to i porota, která ho tentokrát obdarovala velkým počtem bodů. Josef následně přiznal, že se svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou zvolil nový způsob učení tance, takže každou novou choreografii začínají nacvičovat teprve v pondělí.

Nová taktika tréninku

To se nyní osvědčilo a ukázalo se, že jednoduchost a krása mu prostě sedí. Jak na to však budou reagovat ti, kteří ho v soutěži nechtějí? Ti zřejmě tento fakt nepřekousnou. A tak bychom mohli spekulovat o tom, zda nemá Josef Maršálek vysoký potenciál to dotáhnout do finále. Třeba se stane absolutním vítězem. Protože on na to má. A dnes to dokázal. Zabodoval a předvedl, že to nejlepší skrývá uvnitř sebe. Všem nám to ještě asi nandá.

„Jsem nadšený, opět na nás čekala fantastická energie z publika! Už s prvními tóny jsme to rozjeli – Adriana zakřičela Amore Mio, já dělal italská gesta, a vše do sebe zapadlo. Celé je to velký intenzivní zážitek, který se s každým dílem neustále stupňuje. Slyšet podporu diváků i hlasy kolegů, co si soutěží prošli, nás ženou dopředu. Přál bych to zažít všem, pro mě osobně je to velice inspirativní. Nabíjí mě to a jsem rád, že jsem nabídku do soutěže nakonec přijal,“ nechal se slyšet Josef Maršálek krátce po svém vystoupení a dále uvedl, že je rád, že zvolili tuto novou metodu učení.

Pomohly i buchty?

Podle některých je však nespravedlivé, jak Josefa Maršálka dnes všichni tak okatě chválili. Kromě toho, že od poroty dostal nezvykle vysoký počet bodů, byla i slova z jejich úst velmi milá a přívětivá. Na to nejsme zvyklí. Ve společném tanci následně zvítězil tým, ve kterém byl Pepa Maršálek. Tatiana Drexler uvedla, že on se jí tam líbil, protože představoval tu pomalejší část, která doplňuje tu svižnou energii mladých dívek, které zde skvěle country odtancovaly. Je tedy vidět, že dnešní kritika zabrala a způsobila pravý opak. Josef Maršálek pokračuje dále a diváci ho podrželi. Efekt a vyzývání k neposílání hlasů se stal opačnými a dopomohl tomu zřejmě i fakt, že celé znění kritického textu sdílel cukrář u sebe na Instagramu. Máme se tedy ještě na co těšit. Zřejmě buchty, které dnes ráno donesl, všechny přítomné natolik okouzlily, že o ně nechtějí přijít.

Vypadl Marek Adamczyk

Soutěž dnes večer opustil neméně oblíbený Marek Adamczyk, který se poslední tři díly neustále mračil, a nesnesl, když ho porota kritizovala. Následně mu vadilo, že jeho žena je více úspěšnější než on. Eva Adamczyková je porotou pokaždé chválena a dokazuje, že je sportovkyně tělem i duší. To zřejmě Markovi vadilo, a proto jednoho dne na sociální síti Instagram napsal, že měl chuť v soutěži skončit. Svůj výrok obhajoval slovy, že mu vadí, jak je porota neustále kritizuje. Ve skutečnosti to však byla závist, která se skrývala za úspěchem jeho ženy. Na konci celé show však dojemně poděkoval všem, kteří se na této soutěži podílí. Nezapomněl vyseknout komplimenty především své taneční partnerce, která se prý pro něho stala tou nejdůležitější osobou v této show.

Zdroje: autorský text, express

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz