Hlavní obsah

Dara Rolins podstoupila plastiku operace a čelí kritice. Snaha o věčné mládí ji ničí zdraví i vzhled

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=82158014

Zpěvačka Dara Rolins je na svůj věk neskutečná kočka a žádné plastické operace nemá zapotřebí. Ale sama si zřejmě myslí, že ano, proto také nedávno jednu takovou podstoupila. A to je škoda, protože si tím ničí své zdraví.

Článek

Dara Rolins čelí jednomu zdravotnímu problému za druhým, a to především kvůli svému neúnavnému boji proti stárnutí. Možná přitom ignoruje hranice toho, co je ještě ochotná pro svůj vzhled obětovat. Proč se tolik snaží? Mezi lidmi koluje domněnka, že hlavním důvodem je její snaha udržet si mladistvou krásu kvůli partnerovi Pavlu Nedvědovi (52), aby ji náhodou neopustil.

Udržet si fotbalistu možná bude ještě náročnější, než si původně myslela. Zdá se však, že je připravena udělat pro to cokoliv. Nedávno fanouškům přiznala, že trpí zablokovaným ramenem, což ji doprovází značnou bolestí. Co ale nezmínila, je fakt, že takové problémy často pramení z nadměrného cvičení v posilovně. Někteří se o ní dokonce začali obávat a pod různé fotografie na Instagramu zpěvačce píší, aby se šetřila.

Dara Rolins čelí kritice kvůli plastice obličeje

Slovenská zpěvačka Dara Rolins svým odhalením vzhledu po zákrocích plastických chirurgů vzbudila značnou pozornost. Od 1. května, kdy zveřejnila první fotografii, sklízí vedle komplimentů i vlnu kritiky. Lidem se úprava jejího obličeje nelíbí a někteří se domnívají, že je moc „umělá.“ Druzí si ale myslí, že to vůbec nemá zapotřebí, protože jí to sluší i bez plastických operací.

Na tuto negativní reakci, která se objevila navzdory viditelnému omlazení díky operaci, se nyní Dara rozhodla odpovědět. „Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Samozřejmě mě těší každý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi sem názor a postoj k estetické chirurgii,“ napsala na svém Instagramu k tématu plastická operace.

Je to kočka a vypadá naprosto dokonale

„Nechce se mi v tom přehrabovat a mazat negativní komentáře, nebo hejtry blokovat, na to máme jiné sebestředné umělce. Jedno je ale jisté: Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý, ani zlý komentář žádný vliv. To možná když mi bylo deset let a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád, abych byla šťastná,“ napsala dále na svém Instagramu a poprosila, aby lidé její vzhled nekritizovali, protože je spokojená.

Jedno je ale jisté. Pokud je spokojená Dara Rolins, bude spokojená i její rodina. A pokud má na svém profilu sledující, kteří ji mají skutečně rádi, musí jí brát přesně takovou, jaká je. A Dara je prostě kočka, a je jedno, zda má plastiky nebo ne.

Zdroje: autorský text, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz