Hlavní obsah

Jakub Prachař měl s rodinou Sandevy velké problémy. Chtěli ho namlít do masa a prostřelit mu nohu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz-zakoupená licence

Jakub Prachař tvoří teprve tři roky pár s herečkou Sarou Sandevou. Jeho začátky však nebyly tak kouzelné, jako jsou dnes. Dokonce mu chvilkami šlo o život, a to ze strany otce herečky.

Článek

Rodině Sary Sandevy se totiž nelíbilo, že si jejich mladičká dcera domů přivedla staršího muže, který je navíc rozvedený a má malé dítě.

Dokonce mu její rodina vyhrožovala zbraní a namletím do místního pokrmu. V té chvíli si Jakub Prachař uvědomil, že je skutečně zle. „Tatínek řekl, že jestli jí ublížím, tak mi prostřelí koleno a že mě namele do pljeskavice (tradiční balkánský pokrm z mletého masa). Bylo to skvělý,“ řekl ve svém rozhovoru herec Jakub Prachař pro deník Blesk . I Sara následně přiznala, že první setkání nebylo vůbec příjemné a obávala se toho, jak to bude v budoucnu.

Rodiče měli o dceru strach, starší muž se jim nelíbil

Rodiče měli o svou dceru velké obavy a vadilo jim, že je to nejen kolega z branže, ale také rozvedený chlap s dítětem na krku. „Byl to přirozený strach. Když jim jejich třiadvacetiletá dcera oznámila, že má osmatřicetiletého rozvedeného muže s dítětem, a ještě navíc z branže, bylo to pro ně dost nepříjemné,“ vysvětlila Sara Sandeva.

Ani prarodiče neměli z jejího vztahu radost. O svou vnučku se rovněž obávali a doufali, že její vztah s Jakubem Prachařem je jen dočasný. „Říkali – nevadí, Sarinko, vždyť vy spolu asi stejně nebudete celý život, že? To jenom teď, jak spolu točíte, tak je to hezký, viď?“ vzpomínala Sara Sandeva na jejich negativní reakce.

zdroje: Blesk, extra.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz