Hlavní obsah

Jaroslava Obermaierová přišla kvůli synovi o milovanou chalupu. Kolegové z práce ji nemohou vystát

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Tohle by nečekala ani v tom nejhorším snu! Jaroslava Obermaierová (78) možná přišla o svou milovanou chalupu. A co je nejhorší? Údajně za tím stojí její vlastní syn! Jak je to možné?

Článek

Hvězda seriálu Ulice byla donedávna šťastná jako blecha. Její syn Jaroslav (42) si konečně našel holku, se kterou to myslí vážně. Jenže ouha! Zdá se, že tahle láska má i svou stinnou stránku. „Jarda si tu novou přítelkyni nastěhoval do chalupy. Jaroslava jim to ze začátku přála, ale teď to vypadá, že ji tam vůbec nechtějí,“ prozradil zdroj blízký rodině.

No není to k vzteku? Herečka navíc údajně souhlasila s tím, že synova nová přítelkyně se nastěhuje do chalupy, a dokonce slíbila, že ona sama tam bude trávit méně času. Hlavním momentem v celé situaci je fakt, že Obermaierová před dvěma lety přepsala chalupu na svého syna.

Přišla herečka o svou milovanou chatu?

Co je ale na celé situaci nejsmutnější? Jaroslava Obermaierová si tuhle šlamastiku tak trochu zavinila sama. Před dvěma lety totiž chalupu přepsala na syna. „Stejně by mu to jednou připadlo, tak jsem chtěla, aby se o barák naučil starat. Převedla jsem na něj i veškeré energie a všechno kolem,“ prozradila v jednom ze svých rozhovorů herečka.

Toto rozhodnutí, ačkoliv bylo učiněno s dobrými úmysly, může nyní hrát významnou roli v celé situaci. Pokud totiž nevyužila tzv. institutu věcného břemene, které by jí zajistilo právo užívat chalupu do konce života, má prostě smůlu. Syn si s majetkem může dělat, co chce.„Je to hrozně smutné. Jaroslava se o Jardu starala celý život a tohle je její odměna? To by člověk nečekal ani od cizího, natož od vlastního dítěte,“ kroutí hlavou zdroj jejího okolí.

V poslední době má problémy i v práci

Sama Obermaierová se k celé situaci zatím nevyjádřila. Na veřejnosti se tváří, jako by se nic nedělo. Klame ale úsměvem? Nebo jsou všechny tyhle drby jen výmyslem? Následně ale vyšlo najevo, že by měla mít problémy i v práci. Fanoušci seriálu Ulice si v poslední době mohli všimnout, že oblíbená drbna Vilma Nyklová v podání Jaroslavy Obermaierové se na obrazovkách objevuje méně často. Okamžitě se rozjely spekulace o tom, co za tím stojí. A některé z nich jsou pěkně pikantní!

Podle zákulisních informací prý za možným koncem Obermaierové stojí intriky. Dokonce i její seriálový syn Václav Svoboda (60) si nedávno pustil pusu na špacír. „Má dar negativního myšlení. Ať už je u vlády kdokoli, ať dělá cokoli, vždycky je všechno na nic,“ prohlásil herec, který v Ulici hraje Lumíra. Spekuluje se o tom, že právě Svoboda by mohl být strůjcem toho, že herečka seriál opustí. Herečka si však myslí něco jiného. „Pokud mohu prozradit, my jsme měli takovou trochu složitější práci s panem Goldflamem, bylo to chvílemi trošku napínavé. On už asi taky nechtěl moc pokračovat, ale zase mě potřebovali tady, tak řekli, že občas se přijedu za tou rodinou podívat,“ vysvětlila Jaroslava Obermaierová v pořadu TV Nova.

zdroje:

https://nasehvezdy.cz/clanek/prisla-obermaierova-o-svoji-chalupu-430031/

https://living.iprima.cz/jaroslava-obermaierova-syn-chalupa-110003

https://www.tvguru.cz/jak-bydli-jaroslava-obermaierova-z-totalni-ruiny-vykouzlila-dokonale-bydleni-pojdte-se-podivat/

https://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/213839/trapeni-jaroslavy-obermaierove-vazny-uraz-syna.html

https://www.kinotip2.cz/clanky/ulice-pauza-obermaierove-20240529-10627.html

https://www.onlyu.cz/celebrity/jaroslava-obermaierova-prepsala-chalupu-na-syna-byvala-to-ruina-ted-je-z-ni-nadherny-rodinny-dum/

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz