Hlavní obsah
Umění a zábava

Když se Patrik Hartl začal smát, já jsem se ho začala bát

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Česká televize- se svolením k publikaci

Patrik Hartl je jednoznačně fenomén letošního ročníku StarDance. Předvedl, že jeho smích je nebezpečně nakažlivý a já musím uznat, že jsem se až chvilkami bála. Proč? Že se večer nepřestanu smát a budu rušit sousedy při nočním klidu.

Článek

Kdo by to byl řekl, že oblíbený spisovatel Patrik Hartl se stane senzací taneční soutěže StarDance? Třináctá řada této populární show je v plném proudu a už teď je jasné, že Hartl si získává srdce diváků svým nakažlivým smíchem a nečekaným tanečním talentem. Patrik Hartl, kterého známe především jako autora bestsellerů, se vrhl do nové výzvy s vervou sobě vlastní. Jeho první vystoupení v živém přenosu bylo jako závan čerstvého vzduchu.

S úsměvem od ucha k uchu a energií, která by mohla rozsvítit celé město, se pustil do tance s takovou radostí, že to nešlo přehlédnout. „Když se Patrik směje, mám pocit, že se směje celý svět,“ napsala jedna z fanynek na Instagram. A není sama. Sociální sítě jsou plné podobných reakcí.

Nečekaný favorit na výhru

Kdo by to byl řekl, že zrovna spisovatel bude patřit mezi favority taneční soutěže? Ale Hartl dokazuje, že pero a taneční boty si rozumí lépe, než by se mohlo zdát. Jeho waltz s profesionální tanečnicí Terezou Pruckovou byl podle mnohých diváků jako poezie v pohybu.„To není tanec, to je příběh vyprávěný tělem,“ okomentoval jeden z diváků Hartlovo vystoupení.

I porota ocenila Hartlův výkon. 18 bodů za první vystoupení není vůbec špatné. Ale co je důležitější, porotci ocenili Hartlovu autenticitu a radost z tance.„Patrik na parketu nepředstírá, on tam skutečně žije,“ vyjádřil se jeden z porotců. Hartlovo taneční partnerkou je ostřílená Tereza Prucková, pro kterou je letošní StarDance už pátou v pořadí. Její zkušenosti jsou pro Hartla nepochybně velkým přínosem.„S Patrikem je radost pracovat. Jeho energie a ochota učit se novým věcem je nakažlivá,“ prozradila Prucková v zákulisí.

Osobně se domnívám, že Patrik Hartl má skutečně velké šance se dostat do finále, protože už po prvním tanečním večeru jeho duši lidé milují. Jsou nadšení a jeho smích je bude provázet každým přímým přenosem. A na to se budeme pravidelně těšit všichni.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz