Hlavní obsah
Umění a zábava

Lidé vyřadili Jiřího Ježka. To už není spravedlivá show, tohle není možné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Foto: Česká televize/ se svolením

Třetí večer taneční show StarDance přinesl jeden z nejemocionálnějších momentů v historii soutěže. Paralympionik Jiří Ježek společně s Lenkou Norou Návorkovou museli opustit soutěž, což vyvolalo vlnu emocí nejen v sále, ale i u televizních obrazovek.

Článek

Když moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben oznámili jméno páru, který opouští taneční soutěž, celý sál ztichl a nikdo se nezmohl na slovo. Následovalo spontánní standing ovation, které bylo tak silné a dojemné, že ho moderátoři nedokázali přerušit. Něco takového totiž ještě taneční show StarDance nepamatuje. „Leni, já ti moc děkuju za to, co jsi mě naučila. A zároveň chci poděkovat této skvělé partě. Chci moc poděkovat za tu šanci, že jsem ji dostal a děkuji všem, kteří nám fandili,“ pronesl dojatý Jiří Ježek ve svém posledním vystoupení.

Soutěž opustil Jiří Ježek a diváci se bouří

Jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková nezůstala pozadu a ihned poděkovala nejen jemu, ale i všem za to, že mohla poznat tak skvělého a odvážného člověka. „Jirko, ty jsi neuvěřitelně hustej za to, co jsi dokázal a jsi prostě borec,“ řekla směrem ke svému tanečnímu partnerovi. Vyřazení úspěšného paralympionika šokovalo především porotu, která jeho výkony pravidelně oceňovala vysokými známkami. „Něco takového se nedá ani komentovat,“ poznamenala výstižně Tereza Kostková, když viděla reakce všech přítomných.

„To je nespravedlnost! Jiří byl inspirací pro všechny,“ píše se v komentářích na sociálních sítích. „Tohle vyřazení je facka všem, kteří věří v překonávání překážek,“ napsala jiná sledující. Mnozí fanoušci této taneční soutěže tak neskrývají své zklamání a považují rozhodnutí diváků za jedno z nejkontroverznějších v historii StarDance. Jiří Ježek nám všem totiž ukázal, že i přesto, že má člověk velký handicap, může tancovat a dokázat i naprosto nemožné věci.

Zdroje: napsáno na základě sledování přímého přenosu

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz