Hlavní obsah

Michaela Kuklová se dostala na dno. Z jejího vztahu se stala noční můra, která ji připravila o vše

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Jindřich Nosek (NoJin) – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=74130341

Neúspěch filmu nebyl jen profesním zklamáním, ale také znamenal konec vztahu s mužem, který ji po léta manipuloval. Nakonec to byla ona, kdo našel odvahu z tohoto toxického svazku uniknout. Kdyby to neudělala, její život by skončil na dně.

Článek

Během natáčení filmu Playgirls se herečka sblížila s mužem, který ovlivnil její život jak v pozitivním, tak i negativním směru. Bohužel převážily spíše ty špatné momenty. Tím mužem byl Jiří Pomeje (†54). Na první pohled působili jako ideální pár, ale Michaela se postupně dostala zcela pod jeho vliv a zanedlouho se stali i manželi.

Andělská tvář zkázy

Zlom v jejich vztahu přišel s filmem Andělská tvář, který Jiří Pomeje produkoval. Aby projekt financoval, vzal si půjčku ve výši asi osmi milionů korun, kterou měl do roka a půl splatit. Snímek s rozpočtem 70 milionů korun však u diváků i kritiků naprosto selhal. Kromě finančního fiaska se Pomeje zapletl do problémů s filmovými právy, které v rozporu se smlouvou převedl na jinou firmu.

Od té doby se jejich manželství proměnilo v noční můru. Neúspěch Jiřího Pomejeho vedl k útěku do alkoholu, což nejvíce pocítila jeho žena Michaela. Zklamání a problémy narůstaly, až vše směřovalo k rozvodu. Nakonec to byla Michaela, kdo našel odvahu a udělal rozhodující krok k ukončení vztahu. „Věděla jsem, že pokud se nedostane ze své závislosti na alkoholu, tak já s ním dítě nechci. Když jsme šli od sebe, bylo mi osmatřicet a nebyla jsem na tom dobře, přišla jsem skutečně o vše, čemu jsem věřila,“ svěřila se po letech deníku Blesk.

I přes všechno, co spolu prožili, však herečka po jeho smrti napsala dojemný vzkaz na sociálních sítích: „Jirko, děkuju za všechno hezké, ale i za to těžké. Odpočívej v pokoji.“ Tento vzkaz ukazuje, že navzdory všem těžkostem dokázala ocenit nejen to dobré, ale i to, co ji posílilo.

Zdroje: autorský text, Instagram, extra.cz, blesk

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Michaela Kuklová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz