Hlavní obsah

Tereza Kostková má jeden bolestný rozvod za sebou. Své štěstí našla až po boku druhého manžela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: Show Jana Krause, FTV Prima, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=101622892

Tereza Kostková se po devíti letech manželství rozvedla s režisérem Petrem Kracikem. Přestože rozvod bývá často emocionálně vypjatou situací, Kostková se snažila, aby celý proces proběhl klidně a důstojně. Lásku nakonec našla u druhého manžela.

Článek

Diváci mohou Terezu Kostkovou momentálně vídat v roli Petry v populárním seriálu Jedna rodina. Tento projekt však představuje jen zlomek její současné práce. Tereza Kostková se brzy představí v hlavní roli československého filmu Nikdy neříkej nikdy, který míří do kin. Dále herečku uvidíme v roli moderátorky tanečního pořadu StarDance, který vysílá Česká televize. Během rozhovoru se slovenskou moderátorkou Adelou Vinczeovou herečka přiznala, že její pracovní život je extrémně nabitý.

„Já jsem přestala časem rozlišovat čas na pracovní a soukromý. Nedělím to na koníčky a práci,“ uvedla herečka. Tento přístup jí umožňuje vnímat svůj život jako jeden celek, který žije naplno. Zároveň však Kostková připustila, že někdy je pracovních povinností tolik, že nezbývá čas na odpočinek nebo osobní život. „Někdy je toho, čemu v té škatulce říkáme práce, tak hodně, že i škatulka Tereza – sama nebo Tereza – spát není. Tam bych ještě klidně uměla žít víc a víc bych spala,“ dodala s úsměvem.

První manžel jí hodně ublížil

Podle vyjádření Kostkové nebyl důvodem rozvodu nikdo třetí na žádné straně. „Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného statu quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ uvedla herečka pro Blesk. Oficiálně byl rozvod potvrzen na konci roku 2014. Je třeba poznamenat, že pár již v roce 2013 procházel manželskou krizí, kdy se spekulovalo o Kracikově nevěře.

V té době dokonce žili nějakou dobu odděleně, ale ani to nepomohlo zachránit jejich vztah. Kostková a Kracik mají společného osmiletého syna Antonína. Právě kvůli němu se herečka snažila zvládnout rozvod se ctí a zachovat s exmanželem korektní vztahy. „Oba nás s Petrem rozchod bolel. Ale oba jsme chtěli, aby nebolel našeho Toníka,“ vysvětlila Kostková.

Podle některých má doma další krizi

V médiích se v poslední době objevují spekulace o možných problémech v manželství Terezy Kostkové s Jakubem Nvotou. Tyto domněnky jsou založeny především na Nvotových častých cestách na Slovensko. Některé zdroje uvádí, že by se tam mohl scházet se svou bývalou partnerkou, hudebnicí Ľubicou Čekovskou. Ačkoliv její manžel jezdí na Slovensko původně pracovně, mnoho lidí z jeho blízkého okolí se domnívá, že tam jezdí i za svou novou partnerkou, jak uvádí web čtidoma.cz.

To jsou ale dle všeho spekulace, protože Nvotovy cesty na Slovensko mají pravděpodobně pracovní charakter. Nedávno se navíc manželský pár rozhodl pro významnou změnu ve svém bydlení. Kostková a Nvota prodali svůj byt a pořídili si dům v pražských Kyjích. Zahrada jejich nového domu je inspirována francouzskou architekturou, což odpovídá Kostkové lásce ke středomořskému stylu. Udržování takového prostoru může být náročné jak finančně, tak časově, ale pro herečku to může být příjemný způsob relaxace a seberealizace mimo hereckou profesi.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz