Hlavní obsah
Jídlo a pití

Camembert z horkovzdušné fritézy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Monika Randárová

Camembert z horkovzdušné fritézy

Rychlý, chutný, zdravý oběd z horkovzdušné fritézy. Zkuste ho i vy!

Článek

▪️1 camembert

▪️1-2 stroužky česneku

▪️lžička olivového oleje

▪️chilli vločky

▪️sůl

▪️větvičky rozmarýnu

Volitelné:

▪️čerstvý salát - já použila mix salátů co jsem zrovna měla doma

▪️pečivo - můžete dát zapéct společně s Camembertem do horkovzdušky nějaký kousek chleba nebo jiného pečiva. Já použila Bake Rolls od Ketodiet.

Na Camembert si z alobalu vytvoříme mističku. Nakrojíme si vršek, dovnitř napícháme nakrájený česnek, osolíme, posypeme chilli vločkami, zakápneme olivovým olejem a nakonec naukládáme pár větviček rozmarýnu. Pečeme v horkovzdušné fritéze na 175 stupňů 10 minut.

Dobrou chuť.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám