Hlavní obsah

Film Brada Pitta inspirovaný F1 se začíná natáčet za účasti fiktivního 11. týmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: instagram.com

Brad Pitt na Silverston GP

O víkendu nás čeká závod Formule 1 na trati v Silverstone. Tento rok je však závod o něco zajímavější. Kromě slavných celebrit, které se chystají tento okruh navštívit, bude na trati jako jeden ze „závodníků“ i slavný americký herec Brad Pitt.

Článek

Hollywoodská superhvězda Brad Pitt se pustil do vzrušujícího projektu, který spojuje lesk a slávu Formule 1 s kouzlem stříbrného plátna. Zatím bezejmenný film z prostředí závodů F1 vzbudil značný rozruch, protože natáčení začíná během víkendu Velké ceny Velké Británie v Silverstonu. Pozoruhodné je, že produkce představila fiktivní 11. tým ve světě F1, což vyvolalo vlny vzrušení jak mezi nadšenci motoristického sportu, tak mezi filmovými fanoušky.

Lights, Camera, Action

Film Brada Pitta o Formuli 1, jehož kulisou je svět závodů, slibuje vzrušující zážitek pro fanoušky motosportu i kinematografie. Projekt, který byl zahalen tajemstvím, se dostal do centra pozornosti na Silverstonu, kde natáčení začalo naplno. Pitt, známý svou oddaností svému řemeslu, se ponořil do role a zachytil podstatu rychlého a adrenalinového světa F1.

Foto: instagram.com

Brad Pitt Silverstone Paddock

Fiktivní 11. tým

Hlavním bodem filmu je uvedení fiktivního jedenáctého týmu na startovní čáru F1, který do příběhu vnáší zajímavý prvek. Cílem tohoto fiktivního týmu je přinést do světa F1 nový pohled a ještě více podnítit představivost fanoušků. Přestože podrobnosti o týmu a jeho složení zůstávají utajeny, očekávání kolem jeho účasti vyvolalo mezi fanoušky značný zájem a spekulace. Pitt dostal vlastní garáž a bude hrát postavu jménem Sonny Hayes a jeho týmového kolegu ztvární Damson Idris, který bude hrát Joshuu Pearce.

Foto: instagram.com

Garáž Sonnyho Hayese

Představení vozu Brada Pitta

Produkce odhalila nápaditý design vozu, který se ve filmu objeví. Elegantní a futuristický vůz s výraznou karoserií upoutal pozornost diváků a milovníků motorsportu. Vůz s Bradem Pittem, který je směsicí nejmodernější technologie a uměleckého vkusu, ztělesňuje ducha inovací a adrenalinu, který definuje prostředí F1. Vůz vypadá úžasně, jedná se o vůz Formule 2 upravený společností Mercedes tak, aby připomínal vůz Formule 1. Jeho fiktivní tým se jmenuje APXGP. Bude se natáčet v přestávkách mezi tréninky F1.

Foto: instagram.com

Auto týmu APXGP

Spolupráce se Silverstone

Velká cena Velké Británie se ukázala být ideálním místem pro natáčení filmu Brada Pitta o F1 a produkční tým úzce spolupracoval s okruhem Silverstone. Tato spolupráce poskytla jedinečnou příležitost zachytit autentickou atmosféru závodního víkendu Formule 1 a skutečná trať poslouží jako úžasná kulisa pro akční sekvence filmu.

Spojení hollywoodských zkušeností a zkušeností v oblasti F1

Film inspirovaný F1 s Bradem Pittem je důkazem síly spolupráce mezi světem Hollywoodu a motorsportu. Ve filmu se sešli talentovaní herci a štáb, včetně renomovaných odborníků na motorsport, aby vytvořili autentické a podmanivé ztvárnění světa F1. Spojením napínavého dramatu závodů s kouzlem kinematografie se film snaží přenést diváky do srdcervoucího světa Formule 1.

Foto: instagram.com

Brad Pitt 2022

Očekávání z filmu

S tím, jak se šíří zprávy o filmu F1 s Bradem Pittem, roste očekávání fanoušků, kteří netrpělivě čekají na jeho uvedení. Přestože konkrétní podrobnosti o ději a hereckém obsazení zatím nebyly zveřejněny, očekává se, že kombinace Pittovy hvězdné síly a kouzla závodů F1 z něj udělá film, který si nadšenci obou sfér budou muset pustit. Natáčení je v plném proudu a fanoušci mohou očekávat strhující a akcí nabitý filmový zážitek, až se film nakonec dostane na stříbrné plátno.

Vstup Brada Pitta do světa Formule 1 s týmto filmem zaujal fanoušky po celém světě. Představení fiktivního jedenáctého týmu, odhalení pozoruhodného vozu Brada Pitta a spolupráce s okruhem Silverstone přispěly k nadšení kolem tohoto jedinečného projektu. S tím, jak pokračuje produkce a film získává konkrétní podobu, roste očekávání, že se bude jednat o strhující spojení Hollywoodu a zkušeností s F1.

Anglickou verzi tohoto článku najdete na mých stránkách ZDE.

Natalie Kika

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz