Hlavní obsah
Krása a fitness

Magnet na muže: čím je žena pro muže svůdná a neodolatelná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pavel Kopecký/pixabay.com

Magnet na muže

Co tvoří onu podmanivou ženskou magii, jež upoutá pozornost mužů, sotva vstoupí do místnosti? O tom je následující článek.

Článek

Co muže nejvíc přitahuje

Čím tedy žena hned na první pohled zaujme všechny přítomné pány tak, že z ní nemohou spustit oči a její přítomnost je nenechá ani chvíli v klidu? Je to vzhled, vůně, držení těla? Co vytváří její okouzlující auru svůdnosti a neodolatelnosti?

  1. Sebevědomý příchod. Pokud žena vstoupí do místnosti se sebedůvěrou, vědoma si vlastní hodnosti, automaticky tím přitáhne pohledy mužů. V tomto případně nejde prakticky vůbec o vzhled, nýbrž vše je propojeno s vibracemi, které vyzařuje. Jak zvýšit sebevědomí se dozvíte v tomto článku.
  2. Vysoké podpatky. Pro muže získává žena na nebývalé atraktivitě, nosí-li obuv s vysokými podpatky. Podpatky jsou totiž kombinací ženskosti, potřebného sebevědomí a i jisté dominance. Žena v nich působí dojmem, že přesně ví, co chce a použije své ženské zbraně k tomu, aby to získala. Podpatky zároveň opticky prodlouží nohy a zvýrazní ženské pozadí.
  3. Zvýraznění ženskosti. K tomu ženy většinou použijí kombinaci rychlého očního kontaktu a jemného gesta, jako je upravení si vlasů, dotyku vlastní tváře. Zároveň žena přitáhne mužovu pozornost na to místo, kterého se dotkne a které tudíž u sebe považuje a za silnou stránku.
  4. Úsměv. Čím je ženin úsměv jasnější a zářivější, tím lépe. Toto je ovšem závislé i na její sebejistotě a momentálním duševním rozpoložení, takže i lehký náznak úsměvu je pořád lepší než zamračený výraz. Úsměv je symbolem pozitivní energie, dobré nálady a komunikační otevřenosti. Pro muže je tedy signálem vstřícnosti a dostupnosti.
  5. Vlastní styl. Má-li žena na sobě něco, v čem se cítí skvěle, zvyšuje to její sebedůvěru a vypadá přitažlivěji. Barvy jsou samostatná kapitola, ale v rychlosti: jasně růžová (baby pink) zvýší její ženskost a jemnost, fuchsiová (sytá růžová s podílem modré) je velice sexy a budí neskutečnou pozornost, červená (jahodová, karmínová) je úplná klasika stran erotické svůdnosti, vínová (bordó) působí tajemně a souběžně dominantně. Vhodně zvolená rtěnka pak dodá osobitým šatům ještě větší výraz.
  6. Ženská vůně. Je pravda, že ženy mají na vůně obecně vyvinutější smysl a vytříbenější vkus, nicméně ani muže jejich odér rozhodně nenechává chladnými. Pokud parfém ženě opravdu sedne, působí jako silné afrodiziakum.
  7. Magická tajemnost. Pakliže žena hned neskáče mužům kolem krku nebo do náruče a zachová si určitou neproniknutelnost a dámské dekorum, mužská populace to většinou ocení. Přinejmenším ti kvalitněji nastavení pánové, kteří neloví vysloveně v kalných vodách či kanálech :).

Ženská přitažlivost není zdaleka jen o vzhledu, tedy o ní nerozhodují pouze naše oči. Je to kombinace různých faktorů, z nichž mezi nejdůležitější patří celková energetická vibrace, kterou kolem sebe žena šíří. Do této vibrace se nejvíce promítá její vnitřní nastavení, tj. hladina pozitivity a sebevědomí, jímž je obdařena.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz