Hlavní obsah
Názory a úvahy

Jak si vede naše elita?

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam Zprávy / Michal Turek

Rozesmátí kolemjdoucí

Elita opět v rauši.

Článek

Člověk se nestačí ani oklepat z jedné kauzy, aby už musel kroutit hlavou nad dalším průšvihem. Prakticky každý týden jsme zásobováni nějakým přešlapem naších reprezentantů, kteří plní hlavní stránky seriózních deníků, ale i bulváru, a přitom tu máme okurkovou sezónu.
Mezi špičkové iluzionisty, kteří nám přímo před očima mění lež v pravdu, se nám během jednoho jediného týdne přidal na seznam amatérský kickboxer, který se nebojí vyzvat do pomyslného ringu ani ženu. Poté jsme byli svědky jedné neúspěšné fotomontáže, která během pár hodin získala na své pravosti, ale samozřejmě že šlo jen o nějaké rozesmaté kolemjdoucí.
Všechny tyto události se odehrály ve volném čase našich aktérů, tak co je nám vůbec do toho?!
Je však nutno podotknout, že tento článek bohužel nevypovídá o divokém a nezávazném životě našich celebrit ze světa showbyznysu, ale mluví o naší politické reprezentaci!
Tito lidé byli dosazeni do svých funkcí, získali naše hlasy, ale hlavně naši důvěru, aby sloužili občanovi, tj. daňovému poplatníkovi, něco jako jeho prodloužená ruka. Obávám se ale, že občan o svou ruku již brzy přijde, ostatně jako většina nespolehlivých dealerů bílého prášku.
Amputace ovšem nebude nutná, pokud občan vezme rozum do hrsti, začne se více dotazovat, zajímat, a hlavně bude důsledný.
Vždyť prakticky drží ve svých rukou budoucnost svých dětí i vnoučat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám