Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Part III Marcela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Měla by dělat trochu fóry…

Článek

Měla by dělat trochu fóry, ať si mlaďoch nemyslí, že je Marcela nějaká snadná oběť. Marcela má plné oči kouře z druhé nedokouřené cigarety, která nervózně leží vedle první v popelníku. Marcela váhá, jestli má vyhovět, a zaslat erotické foto na email. Mladý muž je dlouho sám, opuštěný a potřebuje to. Marcela to chápe, muži to potřebují. Marcela posílá. Ostatně erotických fotek z dob minulých má Marcela uložených dost. Jeden z bývalých milenců ji chodil fotit domů, když byl darebák v práci. To ještě s darebákem bydlela Marcela v domku na pokraji města s hezkou, ale poměrně zanedbanou zahrádkou. Marcela plní emailovou schránku lechtivými fotografiemi a domlouvá si schůzku. Marcela je plná elánu a nadšení. Kamarádky z obchodu jí budou závidět až pro ni mladý muž bude jezdit ve svém kabrioletu do práce po skončení směny. Marcela maže všechny nabídky postarších seladonů nad 40 let, Marcela si už vybrala. Výčitku, že nechtěla mladého jen na sex Marcela zapíjí další sklenkou vína.

Ráno musí Marcela ke kadeřníkovi znovu na melír, který ji dělá mladou. Mladší než je. Marcela je mladá a zamilovaná. Marcela souhlasí se schůzkou v herně. Na otázku proč herně, vyvolený vysvětluje Marcele že to má blízko domů, stará se přece o děti. Marcela chápe. Je dokonalý, a ten šibalský úsměv. A tolik toho zlého prožil. Marcela mu vše vynahradí. S Marcelou se bude mít jako v ráji. A ona s ním.

Poněkud zanedbaná ulice, podzimního večera, na rohu svítí neón herny. Jackpot slibuje miliony, ale to Marcela nevnímá. Nepotřebuje miliony, má vyvoleného. Marcela vchází do zakouřené místnosti, vnímá zápach toalet a vyčpělého piva. Daytona dává, je nakrmená, vnímá Marcela větu od neznámého sešlého muže, půjdeme na polovinu jestli máš peníze, nabízí muž. Marcela se odvrací a hledá. Marcela hledá svůj životní osud. Na konci řady automatů sedí mladý muž s malým pivem na stolku a hledí na otáčející bubny. Marcele připadá povědomý. To skončí, slibuje si Marcela. Vytáhnu ho z této žumpy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám