Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Part I - Marcela je znovu mladá, Marcela cítí, jak je všechno krásné

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Marcela je znovu mladá, Marcela cítí jak je všechno krásné, jako kdyby přišlo dlouho očekávané jaro..

Článek

Marcela má 40 let, alespoň tak to psala, tak to každému říká. A ten darebák co od ní utekl, dobře mu tak, která jiná by se o něho tak starala, ale teď mu ukáže, bude mít chlapů, na každém prstu deset. Marcela vlastně už měla hodně chlapů, proto od ní bývalý vlastně odešel. Odešel hned po té, co se dozvěděl o dalším postelovém románku. Už to prý nedává, hlupák, myslí si Marcela. O nic nešlo, jen trochu lásky s mladými muži, a ona je také vlastně mladá, stále. Na čtyřicet čtyři ani nevypadá. Ale teď je volná, a může všechno.

Marcela usedá k stolnímu počítači a hledá seznámení. V záplavě nabídek internetových seznamek hledá tu nejlepší. Špatně vidí na monitor, nalévá si tedy opět trochu vína, a hledá v šuplíku brýle. Marcela našla seznamku a zadala potřebné údaje pro přihlášení. Atraktivní. Postava štíhlá, vypadá svěže, mladě, věk 39 let, hledá solidního muže, ne zajíce nebo puberťáka pro život nemá zájem jen o sex a krátkodobé románky. Marcela má ráda pravdomluvnost, sportuje, lyžuje, je pro aktivní život, nemá ráda nudu a nehledá sponzora, jelikož je samostatná, zajištěná, moderní žena s vyřešenou minulostí. Hledá nekuřáka, abstinenta taktéž s vyřešenou minulostí.

Marcela vyplnila dotazník, zapalujíc si cigaretu a hledí do monitoru čím by profil ještě ozvláštnila. Ano, přidat fotky, to bude její trumf. Jednu z maturitního plesu, jednu od moře před pěti lety, kdy ji tam vzal Karel, přítel kamarádky, bývalé kamarádky. Od té doby Marcela nikde nebyla. Nemohla, starala se o rodinu a toho darebáka co jí utekl. Bude litovat, nalévá si Marcela další sklenku vína. Marcela nachází další fotografie, tuhle z lyží, tam vypadá že je sportovní typ, měla tenkrát půjčenou slušivou lyžařskou kombinézu. Na bílém sněhu jí to sluší, opodál stojící lyže evokují myšlenku, že Marcela umí lyžovat. Další foto z bazénu, fotil ji tam bývalý přítel, vlastně milenec, to ještě byla vdaná za darebáka. Na fotu z bazénu není vidět, že Marcela má poměrně větší zadek a mírnou nadváhu. Ostatně Marcela už shodila, po stresu z rozchodu s darebákem minimálně dvě kila…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám