Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Part II Marcela

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Seznam.cz

Marcela si prohlíží nově vytvořený profil a je spokojená.

Článek

Marcela si vychutnává pocit dobře vykonané práce a rozhlíží se po svém nájemním bytě. Už u ní nikdo nebyl, ani děti, ty už jsou vlastně dlouho pryč, mají své rodiny. Měla by trochu uklidit, ale až zítra, až se vrátí z práce. Práce..za pokladnou už ji to moc nebaví, Marcela má navíc. Umí i trochu anglicky, jistě by se uplatnila někde v zahraniční společnosti jako asistentka. Minimálně, dolévá si Marcela víno. Marcela rozkurážena doplňuje foto z diskotéky s kamarádkou, ať je vidět, že Marcela je společenská.

Marcela dokončuje registraci a odchází na toaletu. Ze zrcadla se na Marcelu dívá postarší dáma s kruhy pod očima a „odrosty“ ve vlasech. Zrzavá dámě ze zrcadla moc nesluší, ale Marcela slyšela, že tato barva omlazuje.

Marcela se vrací k počítači. To je rychlost. Marcela věděla, že bude o ni zájem, dychtivě hledí do přijatých zpráv. Marcela si nadšeně otevírá druhou láhev vína. Ano, úchylné vzkazy a nabídky k sexu od mladých kluků nebude číst, tak si to Marcela slíbila.

Nabídka solidního muže, věk 56, ji moc nezaujala. Ani chlapík ve věku 48 ve sportovním autě Marcelu neuchvátil, je plešatý. Marcelu nezajímají starší zajištění, solidně vypadající muži. Marcela dává blokaci věku. 48 let, ne 46, nabídek má spousty, alespoň se v tom nemusí přehrabovat. Marcela má navíc, je mladá a atraktivní. Třicet pět let, sportovní postava, fota z posilovny. To by mohlo být ono, hledí Marcela na fotografie mladého muže. Romantik, zklamaný láskou a bolestí z rozchodu, aktivně sportuje a stará se o děti z rozpadlého manželství. Marcela cítí jak jí projíždí dlouho nepoznaný pocit zamilovanosti. Marcela ví že našla, Marcela odepisuje. Dychtivě čeká na další a další zprávu…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám