Hlavní obsah

Německo: Kriminalita migrantů. Další pravdivá dezinformace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay.com

V Německu za loňský rok rapidně vzrostla kriminalita cizinců. Je nyní až 3 x vyšší, než jaký je jejich podíl v německé populaci. Vzpomenete si ještě na rok 2015?

Článek

Tehdy to začalo ve velkém. „Mutti“ Angela Merkel prohlásila své slavné „Wir schaffen das“ a dveře do Evropy se (ve většině) ekonomickým migrantům, mladým, bojeschopným mužům bez dokladů a s vylhaným dětským věkem otevřely. Politici jako francouzský prezident a mnoho dalších se s mladými Afričany neváhali fotit, aby podpořili jejich přijetí obyvatelstvem Evropy - mnohdy skeptickým.

Tehdy, stejně jako dnes, jsem patřil mezi „dezinformátory“, kteří tvrdě odsuzovali rozhodnutí Angely Merkel ohrozit bezpečnost v Evropě. Mám totiž svůj pohled na věc díky návštěvám Izraele, Západního břehu Jordánu a dalších muslimských lokalit. Díky svým tehdejším postojům jsem se mnohokrát pohádal s přáteli, někteří si mě i zablokovali na sociálních sítích. Nemám jim to za zlé. Byla to vina přílišné politické korektnosti a potlačování nepohodlných názorů médii všech formátů, v některých případech i legislativně.

Mým hlavním sdělením, které chci v tomto článku předeslat je, že po roce 2015 jsme se stávali svědky řádění muslimských migrantů v celé Evropě. Rabování, podpalování, útoky nožem, znásilňování a krádeže, se staly téměř běžnou součástí života Evropských měst na západ od nás. Ještě dnes se většinou omlouvají psychickým stavem pachatelů a ne vždy media sdělí pachatelovu národnost. Několik případů, včetně znásilnění nezletilé, se událo i u nás. Nemluvě o sílící organizované komunitě radikálních muslimů, ve kterých vidím ještě větší hrozbu pro náš civilizovaný svět. Tehdy, před 9ti lety, to byly dezinformace a my, kteří jsme argumentovali proti vůli tehdejších politiků, jsme byli lháři, xenofobové a já nevím, co ještě. Nyní se ukazuje, že co byla dezinformace, je dnes pravdou. Zjišťují to i politické špičky a přiznávají statistiky.

Až vám zase někdo bude tvrdit, že je něco dezinformace, zbystřete! Možná je to totiž jen nepohodlná pravda.

zdroj: Novinky.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz