Hlavní obsah
Lidé a společnost

Clint Eastwood: Westernová legenda a nenapravitelný svůdník má 8 dětí. Oslaví již 94. narozeniny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Fanny Bouton/Creative Commons/1,0 generic

Herec, který je oprávněně nazýván legendou ve svém oboru, začínal od nuly. Vypracoval se z podřadných rolí na úspěšného režiséra. Na svém kontě má neuvěřitelný počet filmů, stejně tak bohatý a pestrý je i jeho život soukromý. Úžasný Clint Eastwood.

Článek

Bezmála dvoumetrový šlachovitý dlouhán s typicky nahrbeným postojem a ostře řezanou, velice pohlednou tváří, si splnil svůj „americký sen“. Sáhodlouhá kariéra talentovaného muže, o kterém jeho kolegové žertem prohlašují, že má jen dva herecké výrazy - s kloboukem a bez klobouku - je opravdu mimořádná. A to i na americké, potažmo hollywoodské poměry.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Pro pár dolarů navíc - jedna z nejslavnějších rolí

Nejdřív to ale tak nevypadalo. Vysoký a hezký mladík sklízel úspěchy spíše na poli milostném. A to mu vydrželo vlastně dodnes, ač se to zdá neuvěřitelné, svou druhou manželku opustil, když mu bylo osmdesát čtyři let. A už měl novou přítelkyni, o čtyřiatřicet let mladší. Během svého velice dlouhého života zplodil osm oficiálních potomků, ovšem sám přiznal, že to vlastně vůbec nemusí být konečné číslo, to ani zdaleka.

Kolik Eastwoodů ještě běhá po světě, to už asi nikdo nezjistí. Vášnivý milovník si vlastně nikdy nemusel nikoho namlouvat - zkrátka jen využíval příležitostí. Jeho rodina je tak spletitá, že se v ní nevyzná snad ani on sám.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

V plné síle, ve 29 letech

Představitel drsných a osamělých kovbojů se nikdy nebránil výzvám. Ve filmu se na něj velice hezky dívá - jeho fyziognomie a vizáž je nezaměnitelná. Vždy měl okolo sebe houfy fanynek a fanoušků. Stal se velice úspěšným režisérem, což nebývá časté, většinou když herci „fušují“ do režie, bývá to kompletní průšvih. V jeho případě tomu tak není.

Z jednoduchého důvodu - využívá klasické vypravěčské postupy, neexperimentuje s obrazem ani s herci, on jen vypráví příběh. Jeho filmy působí na první pohled nenápadně, jsou ale psychologicky propracované a plné emocí. Zkrátka žádné inovátorství, řídí se starou dobrou a léty prověřenou školou. A má to úspěch.

Životní příběh legendy stříbrného plátna a idolu nejen našich babiček a maminek - Clinta Eastwooda.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

CE

Kočující knihkupec a pětikilový Samson

Rodinná historie Clinta Eastwooda je velice zajímavá a svým způsobem zvláštní. Kořeny Eastwoodů totiž sahají až k proslavené lodi Mayflower, která přivezla na Nový svět „otce poutníky“. Clint je potomkem pasažéra jménem William Bradford a je příslušníkem dvanácté generace po linii Bradforda v Americe. Po svých předcích má holandské, anglické, irské a skotské kořeny. Zdálo by se tedy, že se narodí se stříbrnou lžičkou v puse, jak se tak říká. Ale to by nesměla vypuknout Velká hospodářská krize.

Clinton Eastwood Junior se narodil 31. května 1930 v San Franciscu, konkrétně v nemocnici Svatého Františka. Porodní sestry mu po narození daly přezdívku Samson - novorozenec vážil 5,2 kilogramů a matka Ruth Runner Eastwood myslela, že porod ani nepřežije. Otec Clinton byl knihkupcem a měl velké a zavedené knihkupectví. Jenže krize se s nikým nemazlila. Lidé neměli ani na jídlo, natož aby si někdo koupil knihu, takže otec s pláčem musel svůj obchod zavřít.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Padouch nebo hrdina?

Po narození dalšího dítěte, dcery Jeanne, se Eastwoodovi sbalili a z důvodů nuzných podmínek jeli hledat práci jinam.

Takže tak trochu kočovali a nikde nezůstali déle. Otec vždy našel práci, živil se všelijak, aby byl podnik vzápětí uzavřen a jelo se dál. Od útlého dětství musel Clint tvrdě makat, protože se to prostě tak slušelo. Jak sám vzpomíná, nemohl nechat otce dřít a sám si chodit hrát. Takže byl skutečný dětský pracovník a nebránil se vlastně vůbec ničemu.

Když se konečně rodina tak trochu usadila, začalo se jim dařit. A Clinton, kterému všichni říkali Clint, aby se odlišil od otce, začal tak trochu zlobit. No, tak trochu víc.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

V Mexiku

Jeden průšvih za druhým aneb já nelžu!

Když začal být Clint Eastwood již poměrně slavným hercem, rád si svoje mládí, dospívání a studium přikrášloval a dělal se tak trochu - lepším. Proč to dělal, to asi ví jen on sám, zřejmě to měla být nějaká póza pro novináře a fanoušky. Že on byl vždy hodný, zlatý chlapec, který to myslel s každým dobře. Jenže vždy byl velice špatným lhářem, jak s oblibou vzpomínaly jeho četné milenky. Prostě to neuměl. Neuvědomil si, že existuje spousta svědků, kteří si pamatovali dost a dost. A také začali mluvit.

Clint Eastwood se pak zalekl a vše uvedl na pravou míru, nicméně jeho první životopisci tak trochu tápali. V jednom však nelhal - o panictví přišel ve dvanácti letech, což potvrdila ona šestnáctiletá svůdkyně. A náklonost něžného pohlaví Clinta Eastwooda pronásleduje po celý jeho dlouhý, předlouhý život dodnes.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

S herečkou Ninou Foch

Rád ze sebe dělal tak trošku chudáka, který musel s rodinou jezdit a jezdit, také premianta, který ve škole exceloval. No, nicméně zjistilo se, že Eastwoodovi se po všech peripetiích usadili v Piedmontu v Kalifornii, kde nebyli ani zdaleka žádnými chudáky, naopak. Otec dostal výnosné zaměstnání v továrně na celulózu, k jehož benefitům patřil velký dům s bazénem, dvě auta, rodiče byli členy golfového i country klubu a pořádali velké večírky.

Clint nastoupil na střední školu Piedmont High School, kde byl dle svých slov premiantem. Jenže premiantem byl leda tak v různých lotrovinách. Školníkovi natřel na plot obscénní nápis s obrazcem (takový ten mezinárodní obrazec, všichni vědí…), profesory provokoval až k pláči, vypálil trávník na školním hřišti, spálil podobiznu nějakého bohatého sponzora, zkrátka takový malý Bart Simpson té doby. Byl několikrát vyloučen, dokonce musel chodit do letní školy. Dodnes se vlastně neví, zdali má vůbec maturitu, protože záznamy podléhají utajení.

Musel totiž přestoupit jinam - na Oaklandskou střední technickou školu. A tam vlastně skoro nechodil. V roce 1948 nějakým způsobem studium na střední škole dokončil. A následovala plejáda různých zaměstnání, která v té době byla poměrně podřadná. Clint Eastwood dělal vlastně úplně všechno a za mrzký peníz. Později vzpomínal, že to byla drsná, ale velice dobrá škola života.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

S náčelníkem Indiánů a Sondrou Locke

Armádní hrdina. Vlastně ne. Plavčík.

Clint Eastwood se vrhl na všechny práce, na které narazil. Stal se opravdovým kovbojem a naučil se skvěle jezdit na koni, což se mu hodilo v celé jeho kariéře. Jako honák dobytka - a byl to opravdový americký kovboj - trávil se stádem celé dny i noci ve volné přírodě. Naučil se všechny možné zálesácké dovednosti. Pak dal kravám vale, aby se stal dřevorubcem. Ostří hoši měli mladého vysokého pracanta docela rádi, i když poměrně dost frajeřil.

Ale při tvrdých podmínkách nebezpečného kácení stromů si brzy uvědomil, že na nějaké „hraní si na někoho“ není čas ani nálada, tak toho nechal. Když byl turnus hotový, přesunul se zase o dům dál, jak se říká.

Byl cuddy, nosil golfové hole boháčům, prodával v papírnictví, což je těžko uvěřitelné, představa ošlehaného drsňáka s ostře řezanou tváří kovboje a dřevorubce, jak prodává dětem pastelky… To asi opravdu nebylo nic pro něj, tak se vrátil do lesa, který miloval - tentokrát jako lesní hasič. A velice zručný, dokonce opravdu několikrát prokázal velké hrdinství v boji s ohněm. Topil v ocelárně, kde dostal skutečnou školu života - těžká fyzická práce změnila jeho postavu - byl mrštný a šlachovitý.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Skutečným vojákem byl jen ve filmu…

Pak hrál na klavír po barech, dělal barmana, aby zakotvil u bazénu jako plavčík. A to měl asi nejraději. Vždy, když měl službu, bazén se naplnil ženami všech věkových kategorií, které vlastně neplavaly, jen srkaly drinky a okukovaly mužného a krásného plavčíka.

V roce 1951 se zapsal na univerzitu v Seattlu, ale byl povolán do armády - začala válka v Koreji. A opět si tak trochu „zapřeháněl“, jak by řekl náš Jára Cimrman - vyprávěl historky o svém hrdinství v boji, o tom, jak několikrát unikl smrti jen o vlásek, jak zachránil celé jednotky… takový americký Baron Prášil. Nakonec přiznal, že celé dva roky udržoval intimní vztah s dcerou velitele Fort Ord v Kalifornii, která mu díky své zamilovanosti u otce zajistila „flek“ plavčíka. Takže vlastně v Koreji vůbec nebyl, dohlížel v pevnosti na cachtající se vojáky, kteří měli dovolenou.

Jen jednou se „vyznamenal“ v boji a zřítil se s ním bombardér Douglas AD. Jenže to bylo v Kalifornii, kamarád pilot ho nabral, když se vracel ze schůzky s děvčetem. A letounu došlo nad oceánem palivo a stroj se zřítil do moře. Eastwood s pilotem doplavali ke břehu. A to byla celá armádní kariéra mámivého mladíka v kostce. Po propuštění se zapsal do obchodní školy City College v Los Angeles. Zda ji dokončil, to se opět neví. Stejně jako s maturitou. Ale zřejmě ano.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Rawhide

Cedíš slova skrz zuby! Otevři tu hubu!

Neskutečně obsáhlou filmografii Clinta Eastwooda nelze naplno popsat. Můžeme začít jeho prvními rolemi, které asi dnešnímu divákovi neřeknou nic. Byl nadšeným filmovým divákem a snažil se prorazit i v této oblasti. Již v polovině padesátých letech se objevil v malých rolích v druhořadých westernech, méně známých válečných snímcích či hororech. Tarantule, Pomsta netvora, Francis in the Navy, Všechny čluny na vodu, Stars in the Dust, Never Say Goodbye.

Ale jeho kariéra začala ještě v pevnosti Fort Ord. Tam si ho všiml jeden z vojáků, který byl v civilu poměrně známým a respektovaným asistentem produkce ve studiu Universal. A 194 centimetry vysoký mladík s tváří jako stvořenou pro typy zadumaných a tajemných hrdinů, westernových psanců, kovbojů, nebo detektivů, mu padl do oka. Domluvil se s Clintem, že ho představí v Universalu. Na „tajňačku“ Eastwooda propašoval na plac, kde ho jakoby náhodou šoupl před kameru, kde zrovna probíhal konkurs na jakýsi druhořadý western.

Lidé od štábu jen nevěřícně zírali, Clint Eastwood se vizáží tak moc líbil, že si řekli - hej, co je tohle zač? Líbil se, líbil - dokud nepromluvil. Dali mu do ruky papír s pár replikami a Clint poprvé „hrál“. Jenže blbě. Arthur Lubin, který měl v Universalu na starosti vzdělávání jejich herců, později vzpomínal, že Eastwood byl rozpačitý. Nevěděl, co chce, nevěděl, kdo je, nevěděl, co dělat, jak se pohybovat.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Opět Rawhide - seriál, který nastartoval jeho kariéru

A navíc cedil. Všechny své repliky jen tak tiše procedil skrz zuby přes zavřenou pusu. Když ho na to upozorňovali, rozčílil se. Že to jinak neumí. A právě tohle se stalo později jeho osobní hereckou známkou - málomluvné postavy v jeho filmech se vyjadřovaly přesně tímto stylem. Minimalistický, žádná dlouhá slova, promluvy, jen ono zmíněné „ucedění“.

Když už na něj všichni řvali, aby „otevřel hubu!“, poslal je někam. Ale přes to všechno je zaujal, takže ho Universal poslal na herecké kursy a podepsal s Eastwoodem smlouvu. Ale v roce 1955 ji zase vypověděl. Eastwood se líbil fyzicky, byl krásný, dobře se na něj koukalo, ale byl poleno a neuměl mluvit. Alespoň takhle znělo vysvětlení.

Tak to zkoušel dál a u všech možných tehdejších studií, protože si najednou neuměl život bez herectví představit. Konečně věděl, kde je jeho místo. Jenže mu nikdo nechtěl dát smlouvu nebo nějaké trvalejší místo. Hrál ve filmech podřadné kvality, kde opět „cedil“, a už to vypadalo bledě. Po pár filmech a seriálech, jako třeba Námořní deník, Dálniční hlídka, West Point, Maverick, První obchodní cestující, Japonské eskapády nebo Přepadení v průsmyku Cimmaron, chtěl všeho nechat.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Pro pár dolarů navíc…

Ale objevila se veliká šance - televizní westernový seriál, projekt, který ve své době neměl obdoby. A hlavní roli dostal Clint Eastwood. A toho čekalo ještě jedno, osudové a životní setkání.

Rawhide a Sergio Leone

Westernový seriál Rawhide se vysílal v letech 1959 -1965. Má osm sérií, z nichž některé mají až třicet dílů po padesáti minutách. Monstrózní projekt má vlastně přes 180 hodin čistého času. Clint Eastwood dostal roli výbušného mladého honáka Rowdyho Yatese, který zprvu nemá hlavní roli, ale postupem doby se stal hlavní hvězdou. Jenže Clintovi se tahle role nějak zajídala. Už mu bylo třicet let a hrál osmnáctiletého kluka. Neuměl se pořádně uvolnit a vžít se do role. Byl prostě sám se sebou nespokojený, ač sledovanost a nominace na Emmy mluvila úplně jinak.

Pohledný kovboj na sebe upozornil obrovskou základnu fanynek a stal se hrdinným vzorem pro kluky a muže. Vysoké pracovní tempo ale Clinta ničilo. Natáčel téměř nonstop - dvanáct hodin každý den včetně víkendů. Byl unavený. Přesto jeho popularita stoupala kosmickou rychlostí. Pro zajímavost - v první sezoně seriálu bral 700 dolarů za epizodu, v posledních sezonách 120 000 dolarů.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Pro hrst dolarů

Na konci roku 1963 Eastwoodův herecký kolega Eric Fleming odmítl nabídku jednoho režiséra na roli ve westernu. Mělo se točit ve Španělsku, měl to být docela pěkný projekt a měl ho režírovat muž jménem Sergio Leone (1929 - 1989). Fleming si na roli kovboje netroufl, ale doporučil Leonemu Clinta Eastwooda.

Došlo k setkání doslova osudovému - Clint už nechtěl hrát „hodného a laskavého“ hrdinu, chtěl být tak trochu zlý. Antihrdina, jak to sám nazval. A to bylo naprosto ono, co Leone chtěl. Clint se spolupodílel na image své postavy, stvořil svého antihrdinu, piloval zachmuřené výrazy, opět „cedil“, což se Leonemu líbilo, dokonce začal kvůli filmu kouřit. A takzvaná „Dolarová trilogie“ byla na světě.

Pro hrst dolarů (1964), Pro pár dolarů navíc (1965) a Hodný, zlý a ošklivý (1966) - proslavené filmy z kategorie takzvaných spaghetti westernů znamenaly předěl v kariéře Clinta Eastwooda. Po nich už vše šlo samo. Hrál drsného, cynického a málomluvného pistolníka, jednu ze svých nejvýznamnějších rolí, která definovala velkou část jeho budoucí herecké kariéry. Morriconeho hudba, herci jako VolontéVan Cleef, nebo v třetím filmu nepřekonatelný a nezapomenutelný Elli Wallach, to vše stvořilo legendu na poli filmového westernu. Leone mohl být spokojen a Eastwood ještě víc.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Dlouholetá milenka Sondra Locke

Filmů natočil tolik, že se nedají všechny vyjmenovat. Snad jen ty nejznámější, ve kterých exceloval nejen Eastwood, ale i jeho herečtí kolegové - válečné drama Kam orli nelétají, Pověste je vejš, Kellyho hrdinové, Oklamaný. V roce 1971 Eastwood stvořil další legendu - Drsného Harryho. Pět filmů (Drsný Harry, Magnum force, Násilník, Náhlý úder a Sázka na smrt), v nichž Eastwood ztvárnil Harryho Callahana, jednoho z nejikoničtějších drsňáckých filmových poldů, znamenalo předěl v žánru akčního filmu a Harry se stal ikonou akčních hrdinů.

Tulák z širých plání, Breezy, Útěk z Alcatrazu, Honkytonk Man, Bojové nasazení, oscarový a legendární film Nesmiřitelní, další ukázka hereckého umění Clinta Eastwooda. A také režisérského. Tento „antiwestern“ totiž režíroval a jeho upadající kariéra z osmdesátek se opět přehoupla do populární roviny, kde již zůstala. S nasazením života, nádherný Dokonalý svět či bezprecedentní doják Madisonské mosty, který uhranul davy diváků - spanilá jízda herce a režiséra pokračovala dál.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Úspěšný režisér

Vesmírní kovbojové, Million Dolar Baby, Gran Torino, Americký sniper, Pašerák. Spoustu filmů režíroval, například Výměna s Angelinou Jolie, nebo se zhostil produkce - produkoval Zázrak na řece Hudson, Dopisy z Iwo Jimy, Vlajky našich otců, Tajemnou řeku. Je toho opravdu hodně a nedá se vše dopodrobna popsat. Ucelenou hereckou, režisérskou a další kariéru Clinta Eastwooda ve filmovém prostředí najdete například na ČSFD. Režíruje pořád, i v tomto vysokém věku. Posledním filmem, který vejde do kin, je Juror 2.

Za svou dlouhou kariéru získal Clint Eastwood také mnoho ocenění, i těch nejvyšších, Oscarů. Získal jich 7, resp. 13 (podle toho, za jakou kategorii) - a 41 nominací na ně. Mimo toho všeho hraje na piano jazz, nazpíval album písní Divokého západu a angažuje se v politice - byl starostou města Carmel, které opravdu pozvedl, kolegu Arnolda Schwarzeneggera volil za guvernéra Kalifornie a podporuje republikány.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

S Ronaldem Reaganem

Obchoduje s nemovitostmi, stará se o své charitativní projekty a svůj duchovní rozvoj. Také na sobě neustále pracuje - cvičí a udržuje se v kondici. Vypadá pořád neuvěřitelně dobře, na svůj věk. Nejí přílohy, netloustne, medituje a plave. A také díky tomuto má kondici i pro neustálé soukromé eskapády. A ty jsou tedy velkolepé a snad se ani nedají popsat. Stejně jako jeho filmografie.

Kolik že těch dětí vlastně mám?

Od útlého mládí byl doslova pronásledován ženami. Jednou se nechal slyšet, že vlastně nikdy nemusel žádnou ženu dobývat. Svádět. Balit. Na koho si ukázal, toho měl. A využíval toho plnými doušky. Clint Eastwood se zkrátka nijak „nežinýroval“ a bral si plnými hrstmi. Často během různých natáčení prostě jen tak na nějakou dívku v davu čumilů kývl, odvedl si ji a pak už ji nikdy neviděl. Neformální i formální vztahy různé délky a intenzity se dokonce překrývaly, a to třeba několikrát.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Druhá manželka Dina

O počtu svých potomků on sám vlastně vůbec neví. První dítě měl mít dokonce na střední škole, ale nikdy se to oficiálně nepotvrdilo. Stejně tak mohl zplodit další a další děti během pobytu v různých zemích, kde natáčel. Clint Eastwood o svých dětech nikdy nemluvil. Řekl jen, že jsou to zranitelní lidé, zatímco on není, takže ať se do toho nikdo neplete. Ale na premiéře svého filmu Pašerák v roce 2018 vyvedl všechny své oficiální potomky, takže asi čekal, až dospějí, osamostatní se a budou moci zvážit, zda budou o svém slavném otci mluvit nebo ne.

Poprvé se Clint Eastwood oženil v roce 1953. Margaret (Maggie) Johnson byla jeho manželkou dlouhých 25 let. S ní má oficiálního syna Kylea a oficiální dceru Alison. Je to až úsměvné, že se to musí takto popisovat. A ještě před svatbou s Maggie - kdy už s ní vlastně přes rok chodil a svatba byla na spadnutí - měl poměr, který nezůstal bez následků. Jednou během nějakého natáčení měl aférku, narodila se Laurie, kterou později adoptoval bezdětný pár. A tato Laurie byla první dcerou Clinta. A musela si tátu najít sama. Adoptivní rodiče jí prozradili, kdo je jejím otcem, až když jí bylo třicet.

Clint Eastwood na ni zíral jako na zjevení, když mu zazvonila u dveří a oznámila, že je jeho dcerou. Nicméně po sérii DNA testů se to potvrdilo a Eastwood ji oficiálně přijal za svou. Její matku si prý vůbec nepamatoval. Prostě jeden z úletů. Tak to je potomek třetí.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Největší láskou dle jeho slov měla být Sondra Locke

Maggie musela tolerovat jeho četné nevěry, snažila se, i mu dala možnost volného vztahu, čehož využíval velice často. Ale trpělivost má své meze a navíc, když se Clint zamiloval do kaskadérky Roxanne Tunis, se kterou měl další dítě - dceru Kimber. Takže to by byla čtvrtá.

Nenapravitelný Eastwood se zamiloval do vdané herečky Sondry Locke, se kterou prožil dlouholetý vztah - to vše při manželství s Maggie. Chodil se Sondrou, když byla manželka v porodnici s Kylem i s Alison. Margaret nakonec nevydržela a poslala nevěrného manžela někam. Či spíše mu poslala rozvodové papíry. To bylo v roce 1984.

Letuška Jacelyn Reeves byla další láskou velkého svůdníka. A přišly děti číslo pět a šest - syn Scott a dcera Kathryn. Následovala herečka Frances Fisher, která herci porodila dítě číslo sedm - dceru Francescu. A pak se podruhé oženil. Moderátorka Dina Ruiz se stala paní Eastwoodovou v roce 1996 - a už vstupovala do manželství těhotná. Dcera číslo osm se narodila ve stejném roce a jmenuje se Morgan.

Už tomu rozumíte???

Foto: Raffi Asdourian/Creative Commons/2,0 generic

V roce 2010

Možná by bylo lepší vypsat celou filmografii než milostný život Clinta Eastwooda. A jak sám potvrdil, neví, kolik dětí mohl zplodit. Desítky, vyšší desítky, stovky - to snad už ne, takový „nadsamec“ snad doopravdy není. Nicméně, abychom to nějak zakončili - s Dinou se v roce 2014 rozvedl, opět po četných nevěrách z jeho strany (a nezapomeňme, že mu bylo již 84 let!) a začal být všude viděn s Christinou Sanderou, o 34 let mladší hosteskou. Vodí se spolu za ruce na všechny možné galavečery. Ale!

Opět má mít poměr, tentokrát to má být o téměř 40 let mladší bývalá modelka. Ale prý je to jen kamarádka. No, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je jediné, co s tím můžeme dělat. Protože aby byl někdo takhle vitální v necelých 94 letech - to je doslova přírodním úkazem.

Foto: Wikimedia Commons/volná licence

Ty ženy, ty ženy!!!

Clint Eastwood je právem nazývaný legendou filmu. A právem mu patří i titul zřejmě největšího milovníka stříbrného plátna. 31. května se dožije 94 let.

Prameny:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz