Hlavní obsah
Lidé a společnost

Agáta Hanychová je terčem kritiky. Při vaření má rozpuštěné vlasy, manžel pořád nosí špinavou mikinu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz-zakoupená licence

Agáta Hanychová většinou žádné negativní komentáře neřeší, ale v poslední době se toho na ni navalilo trochu moc. Proto se rozhodla tentokrát veřejně promluvit a zeptat se fanoušků, co jim vadí. A nestačila se divit.

Článek

Modelka Agáta Hanychová si většinou z žádné kritiky nic nedělá a když se pro něco rozhodne, tak to také udělá. Svých sledujících se většinou na žádný názor neptá, ale tentokrát se rozhodla udělat výjimku. Někteří ji totiž až velmi nepříjemně a vulgárně nadávali, a to během jednoho jejího živého vysílání. Vadilo jim, že při vaření, které svým sledujícím ukazovala, neměla sepnuté vlasy.

Někteří dokonce říkali, že to vůbec není hygienické, a podle některých to je až nechutné. Agáta však pohotově zareagovala a dodala, že vaří doma a pro svou rodinu a rozhodně s tím nejde nikam na trh. „Co na to říct. Holky, možná si někdy udělám culík, ale to moje vaření je takový spontánní. Ano, možná vám spadne vlas do jídla, může se to zdát nehygienický, ale vy to nejíte, jím to já. A většinou to, co uvařím v živáku, nejí nikdo,“ řekla v jednom živém vysílání, které na Instagramu pravidelně pořádá.

Mirek nosí špinavou mikinu, říkají fanoušci

Mirek s Agátou totiž vyrazili na společný romantický výlet a jejich sledující si hned všimli, že má na sobě opět černou mikinu, která je podle nich špinavá a zpocená. Venku totiž panovaly teploty okolo 35 stupňů. „Venku 34° a Míra opět nezklamal s mikinou. Všechno nejlepší k narozeninám,“ napsala jedna z holčiček. „Taky jsem si hned říkala. Já bych se rozpustila,“ přidala se další ze sledujících. Další si však myslí, že nosí špinavou mikinu schválně.

Podle některých totiž nemá dostatek peněz a hraje si na chudáka, aby to vypadalo, že ho Agáta vůbec neživí. „Doporučuji se teda koukat ráno, to bylo 19 stupňů. A ano na motorce jezdím v mikině, v letadle je mi taky zima. Vaše problémy bych chtěl mít… jinak děkuji za přání,“ napsal na Instagramu Mirek Dopita, který se tedy všem snažil říct, že mu při devatenácti stupních byla zima.

Zdroje: Instagram, autorský text

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz