Hlavní obsah
Umění a zábava

Jana Paulová bude nejstarší účastnice StarDance: Tréninky však zanedbává a místo toho jela do Řecka

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Sedlecký – Vlastní dílo, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=35588208

Podzim pomalu klepe na dveře a s ním i třináctá řada oblíbené soutěžní reality show StarDance. Zatímco už většina slavných trénuje, herečka raději odjela na dovolenou, kde se rozhodla nasbírat trochu slunečních paprsků.

Článek

Ačkoliv šla herečka do taneční soutěže s tím, že si to chce užít a rozhodně se nechce stresovat, čekalo by se od ní asi větší taneční nasazení. Taneční páry aktuální řady již zveřejňují videa ze svých tréninků a je vidět, že se všichni aktivně připravují. Jana se místo toho vydala se svým manželem Milanem Svobodou na odpočinkovou dovolenou do milovaného Řecka.

A jak je zvykem, fanouškům hned poslala pozdrav na Instagramu, protože se s nimi ráda podělí o kousek ze svého soukromí. „Horké řecké slunce, ledové řecké kafe, krásné řecké prázdniny, ať to neutíká,“ napsala na svém Instagramu a dočkala se několika lichotivých komentářů. Fanoušci totiž Janu Paulovou zbožňují a jsou rádi, že je na Instagramu aktivní.

Manželé vyrazili za relaxem na dva týdny. Jenže na rozdíl od herečky už je na parketu skoro denně například Lucie Vondráčková, herečka Marta Dancingerová nebo kickboxerka Martina Ptáčková. Nejstarší účastnice ale zvolila jinou cestu a nejprve se rozhodla načerpat pořádnou energii, poté si až užívat klidnou dovolenou u moře.

A co říká vůbec na svou účast v této soutěži? „Trochu jsem se toho lekla, ale za rok mi bude sedmdesát. Proto je třeba ukázat, že věk je jenom číslo a záleží na tom, jak se cítíte. A já mám velkou podporu u své rodiny, takže věřím, že to zvládnu dobře. Už jsem toho za život vyzkoušela moc,“ řekla v jednom ze svých rozhovorů.

Zdroje: Instagram, autorský text, Freelite.cz, Blesk, LP-Life

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz