Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jaromír Soukup se neudržel. Před domem Hanychové se popral s Dopitou, Agáta se psychicky zhroutila

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto.cz - zakoupená licence Pavel Gwužď - se svolením k publikaci

Předání dítěte by mělo probíhat v poklidu a tak, aby to nenarušilo nejen běžný chod domácnosti, ale také se kolem toho nedělala žádná aféra. Bohužel Jaromír Soukup na to měl asi jiný názor a s manželem Agáty Hanychové si to pořádně vyříkal.

Článek

Jaromír Soukup se dostal do velkého konfliktu s Mirkem Dopitou. Co za to může, ale nikdo neví, ale jejich hádka vznikla v době, kdy měl Soukup přivést svou dceru Rozárku Agátě, kterou měl od víkendu ve své péči. Vždy předání dítěte mezi partnery probíhalo v poklidu, a dokonce to i vypadalo, že ti dva spolu dokážou znovu a v klidu komunikovat. Tomu je ale zřejmě konec a modelka se nyní dostala do dalšího problému.

Soukup se popral s Dopitou před jejich domem

Kolem 19. hodiny přijel Jaromír Soukup předat dceru Rozárku před dům Agáty Hanychové, kterou má s Hanychovou ve střídavé péči. To, co mělo být běžným předáním dítěte, se však rychle změnilo v násilnou konfrontaci mezi Soukupem a Dopitou. „Po slovní přestřelce se do sebe Jaromír Soukup a Miroslav Dopita pustili i pěstmi,“ píše se na stránkách webu Freelite.cz. Přesné okolnosti, které vedly k vyostření tohoto konfliktu, zatím nejsou známy.

Na místo byla přivolána policie i záchranná služba. Mluvčí Policie ČR potvrdila, že se u domu skutečně řešilo napadení a rvačka dvou mužů na ulici. „Ano, po 19. hodině došlo k potyčce v uvedené ulici. Okolnostmi tohoto případu se budeme dále zabývat.“ Oba muži utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice. „Oba muže jsme po ošetření s drobnými poraněními transportovali do nemocnice k další péči,“ uvedla mluvčí pražské záchranné služby Jana Poštová.

Soukup chce podat žalobu, Agáta se psychicky zhroutila

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil, a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení,“ napsala Agáta na Instagramu kolem jedné hodiny ráno.

Jaromír Soukup se k incidentu vyjádřil tak, že podniká všechny právní kroky, které budou směřovat proti Dopitovi. „Nyní podnikáme veškeré právní kroky k ochraně mé osoby vůči Miroslavu Dopitovi.“ Fanoušci Agáty Hanychové se domnívají, že Soukup nedokáže krotit své zhrzené ego a stále na Agátu žárlí, ačkoliv má údajně novou přítelkyni.

Zdroje: Instagram, Freelite.cz, životvčesku.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz