Hlavní obsah
Lidé a společnost

Meg Ryan vždy toužila po dokonalosti. Plastiky jí vzaly krásu, přirozenost i další herecké role

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Autor: David Shankbone – Vlastní dílo, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=6968193

Herečky snášejí stárnutí hůř než ženy z jiných profesí. Meg Ryan je toho zářným příkladem, protože si oblíbila estetickou medicínu a různé zlepšovací procesy. Dnes je kvůli tomu k nepoznání a fanoušci jí začínají ubývat.

Článek

Otec byl učitelem matematiky, matka vždy chtěla být herečkou. A to natolik, že utekla od rodiny, aby si své přání mohla splnit. V té době bylo Meg Ryan patnáct let. Výborně se učila a mezi spolužáky byla jednoznačnou premiantkou. Dokonce byla přijata ke studiu žurnalistiky. Při škole si navíc vydělávala natáčením reklam a získala roli ve filmu Bohaté a slavné. Přitom útlá blondýnka toužila být novinářkou, ale jaksi jí to nebylo nikdy umožněno.

Poznala drogy, nevěry a i závislost na alkoholu

Díky svým půvabům se nějakou dobu zabývala i modelingem. A pak už nebylo cesty zpět a svět slávy ji zcela pohltil. V roce 1986 se objevila ve filmu Top Gun jako vedlejší postava Carole. Byl to úchvatný start ke hvězdné kariéře a mimoto se právě při natáčení sblížila s kolegou Anthonym Edwardsem, který si zahrál jednoho z pilotů, jejího manžela Goose. Herečka krátce poté otěhotněla a přivedla na svět syna Jacka. Zatímco ona chodila do práce a pravidelně natáčela, její manžel se naučil vařit a prát, aby se mohl starat o jejich syna. Meg Ryan se díky svému velkému pracovnímu nasazení dostala do problémů s drogami a alkoholem. Kromě toho se ráda zamilovávala a měla několik hereckých vztahů. Svůj nejbouřlivější románek prožila s Rusellem Crowem, s nímž se seznámila během natáčení Životní zkoušky. Jejich vztah ale dlouho nevydržel.

Dostala se na vrchol, ale plastiky jí změnily k nepoznání

Kariéra Meg Ryan byla v osmdesátých a devadesátých letech na vzestupu. Největší role získala ve filmech jako Když Harry potkal Sally, Samotář v Seattlu či Láska přes internet. Její rošťácký účes a nezapomenutelný úsměv si získal srdce diváků po celém světě. I v té době však měla několik krátkodobých vztahů a žádnou velkou lásku nehledala. V roce 2006 se herečka rozhodla adoptovat čínskou holčičku Daisy True, kterou zprvu pojmenovala jako Charlotte. Po čase se však rozhodla, že holčičku přejmenuje na její rodné jméno.

V posledních letech však zažívá ústup ze slávy. Faktem je, že zůstala sama a těžce nese stárnutí. Režiséři se o ni už neperou, a nemusí to být jen proto, že překročila šedesátku. Podle fanoušků a kolegů z branže jsou důvodem plastické operace, díky kterým se sama sobě již nepodobá. Plastické operace sice nikdy nepřiznala, ale její tvář je opuchlá a za své nepřirozené rty si vyloužila přezdívku Kačer Donald. Je k nepoznání a dokonce i zájem fanoušků opadá.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Meg Ryan
Fanynky

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz