Hlavní obsah

Zdeněk Godla má milionové dluhy. Dnes žije ze sociálních dávek a je spokojený

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: PetrušeAutor: Show Jana Krause, FTV Prima, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=76539182

Známý herec Zdeněk Godla, který se proslavil rolí v seriálu Most!, se ocitl v nelehké finanční situaci. S dluhy přesahujícími tři miliony korun a životem na sociálních dávkách se nyní snaží najít cestu z krize.

Článek

Zdeněk Godla se společně se svou manželkou dostal do dluhů, které dosáhly astronomické výše tří milionů korun. Herec otevřeně přiznává, že za vznikem těchto dluhů stojí několik faktorů. „Nemáme dostatečné vzdělání a nerozuměli jsme všem aspektům naší finanční situace,“ řekl Zdeněk Godla, který tím omlouvá svou špatnou finanční situaci.

Nedostatečné finanční vzdělání a zkušenosti vedly k tomu, že manželé nepochopili všechny souvislosti a povinnosti spojené s insolvencí. Zdeněk Godla zdůrazňuje, že on a jeho manželka jsou již starší a nemají žádný významný majetek. „Nechápali jsme nutnost dokládat veškeré příjmy během insolvence,“ přiznává herec. Tato neznalost vedla k dalším komplikacím a prohlubování jejich finanční krize.

Žije ze sociálních dávek a je spokojený

V současné době Zdeněk Godla žije ze sociálních dávek. Překvapivě však uvádí, že je s touto situací spokojený. „Ano, žijeme ze sociálních dávek, ale naučili jsme se s tím hospodařit,“ říká herec. Toto prohlášení vyvolává otázky o tom, jak se mu daří balancovat mezi hereckou kariérou a životem na sociální podpoře. Godla čelí několika praktickým výzvám při řešení své situace. Přišel o své auto po nehodě, což mu komplikuje dojíždění na natáčení. „Bez auta je to těžké, ale snažím se najít alternativní způsoby dopravy,“ vysvětluje.

Také se odstěhoval z Chomutova a nyní žije poblíž Jičína, což přináší další logistické komplikace. Herec dokonce veřejně požádal o pomoc s dopravou na natáčení. „Jsem vděčný za každou pomoc, která mi umožní pokračovat v práci a splácet dluhy,“ říká Godla.

Zdroje:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz