Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

Smradlavá příhoda na rande

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: pixabay

Pár setkání jsme již měli za sebou, stále jsme se však ještě neznali natolik, abychom snad před sebou říhali nebo si jinak ulevovali.

Článek

Toto naše další rande se odehrávalo jako obvykle za přítomnosti mého synka. Šli jsme do parku na procházku. Syn nesl svou dětskou verzi kuše a terč. Na bezpečném odlehlém místě parku jsme se se skvělým výhledem na synovu střelbu usadili do trávy.

Povídání, zábava a smích. Vše probíhalo v příjemném duchu. Když bylo dostříleno, syn sbalil své věci, vstali jsme.

Očišťuji si zadní část kalhot, na které jsem seděla. Cítím cosi mokrého na ruce. A nejen mokrého, ale také hnědého a nechutně páchnoucího. Partner přiskočil s papírovým kapesníčkem a začal jím třít mé pozadí. Marně. Psí výkal se vyjímal na kalhotách prosáklých skrz na skrz. Má ruka, byť utřena do kapesníčku zapáchala na sto honů.

Nezbylo nic jiného než opustit park a vydat se k domovu. Sprcha a pračka tento zážitek jistili. K mému štěstí se park nacházel v blízkosti mého bydliště.

Ponaučení může znít:

I ty zamilovaný koukej, kam sedáš nebo se s trusem shledáš.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz