Hlavní obsah
Aktuální dění

Fotografie potvrzuje obrovský zájem o projev prezidenta Pavla v OSN

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Kancelář prezidenta republiky

Tento článek je tečkou za dezinformační kampaní, která zpochybňovala význam projevu prezidenta Petra Pavla na Valném shromáždění OSN.

Článek

Stále pokračuje dezinformační kampaň snažící se vyvolat dojem, že na Valném shromáždění OSN v New Yorku byl o projev prezidenta Petra Pavla nulový zájem.

Zde je fotografie, kde můžete vidět, že na řeč Petra Pavla si mnozí účastníci čas našli. Zachycuje okamžik, kdy naše země znovu cítila hrdost na svého prezidenta. Takovou, jakou pamatujeme naposledy z dob prezidentování Václava Havla. Pár prázdných židlí tam je, ale to jsou ti, kteří se odebrali do zákulisí, aby si mohli bezprostředně po skončení proslovu potřást s panem prezidentem rukou a prohodit pár slov.

Snad je nyní patrné, jak je důležité ověřovat informace a že bychom měli více věřit našim předním politikům a novinářům, když přinášejí informace o úspěších naší politické reprezentace ve světě.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz