Hlavní obsah

Moderátor České televize obětí policejní šikany

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pokrokový euroobčan

Obětí policejní zvůle a šikany se stal známý moderátor České televize. Považuji za nutné o této policejní zvůli informovat.

Článek

Morální ukotvení, ale také prestiž, luxusní vůz, všeobecný obdiv a v neposlední řadě bohatství známého televizního moderátora se staly trnem v oku naší postkomunistické policie pracující zřejmě v žoldu proruských sil podporovaných křiklouny a hulákači z Václavského náměstí.

Policii nestačilo vykonat naprostou policejní zvůli, ale video ještě zveřejnila. A to takovým způsobem, aby veřejnost podle užívání slova „neskutečný“ a podle typu automobilu navedla veřejnost k podezření, o koho se jedná.

Pokud jde opravdu o něho, trvám na důkladném vyšetření celého incidentu. Tento moderátor patří k nejvýraznějším tvářím České televize. Vždy vynikal nezávislým myšlením a určitou rebélií. Nikdy nesplynul s davem a neklouzal se po klidné řece konformity. Již na první pohled bylo vždy vidět, že jde o nespoutanou osobnost, která by se kdykoli dokázala vzepřít jakémukoli režimu, který by někomu upíral právo na svobodné myšlení, a nikoliv o nějakého škrobeného kravaťáka.

Domnívám se, že jde o pokus zdiskreditovat jej před volbou ředitele České televize. Nedovolme Putinovi ani jeho obdivovatelům, aby nás připravili o možnost mít skutečně kvalitního ředitele této instituce.

Zde je článek s oním videem. Nechť si každý udělá obrázek, jak u nás probíhá šikana známých osobností:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz