Hlavní obsah

Chci mír a Richard Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K psaní jsem byl vybuzen tím, že Seznam ztížil vyjádření k článku tak, že nedal možnost k diskusi za článkem, jak se obvykle děje. Pouze přes jiná média. Kam nemám důvod se přihlašovat. Pokládám to za manipulaci.

Článek

Pan Pokorný ve svém článku vystupuje jakoby měl porávo, soudit občany, dokonce je rozděluje na vychovatelné (aby mysleli jako on) a jiné naverhuje k izolaci. Jde přirozeně o fašistickou metodu. Tvrdí dokonce nesmysly, jako by měl potvrzeno, že Rusko napadne NATO, když NATO je 10× silnější, kdyžn hnavíc je členem i USA. Manipuluje i Mnichovem, což je nesmysl, tehdy jsme byli sami (otec v mobiulizaci rukoval), dnes proti Rusku stojí NATO. A co je nejhorší pomíjí skutečnost, že v oikamžiku zamrznutí konfliktu by se mělo přikročit k diploatickému jednání.

Jde tedy vlastně o cválečného štváče podle vzoru štváčů z padesátých let, kteří denně vyhlašovali boj válečným štváčům na Wall Stretu.Je mi tedy Pokorný vlastně směšný!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám