Hlavní obsah

IPhone SE 4 generace aneb vše co zatím víme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Privacyfreak

Apple stvořil řadu SE podle velmi jednoduchého, ale osvědčeného konceptu.

Článek

Apple stvořil řadu SE podle velmi jednoduchého, ale osvědčeného konceptu. Tím je právě recyklace. Vždy vzal základ z nějakého staršího iPhonu, osadil ho modernějším procesorem, přidal něco málo na výbavě a hurá s ním na scénu.

Jak bude nový IPhone vypadat?

Vzhled telefonu bude přibližně stejný jako jsou řady od iPhone 12 až 14. Tím dojde konečně k celkové změně původního designu oproti druhé a třetí generaci. Nedávné informace také potvrzují, že iPhone SE 4 nebude obsahovat domovské tlačítko home button a čtečku otisků Touch ID, ale místo toho bude mít design bez tlačítka s výřezem v displeji a konečně s Face ID.

USB-C port

Novinkou zde bude také USB C hlavně kvůli legislativě ze strany EU.

MagSafe

Předešlé modely SE se bohužel MagSafe nedočkali, což už předtím byla velká škoda, zde se ale bát nemusíme protože nové SE MagSafe dostane.

Vyšší cena

Řada novinek, které model SE 4 generace a nový vzhled s sebou nese i vyšší cenu. Přesnější informace zatím nemáme, ale jak se je dozvíme, tak hned budeme článek akrualizovat.

Článek pochází z našeho magazínu applejetop.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz